Camera de rugăciune

  Domnul să-ţi fie desfătarea, şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. – Psalmii 37:4

  Mulţi ani am locuit într-o garsonieră. Dumnezeu ne oferise acest apartament gata utilat şi simţeam că El Se îngrijeşte de toate nevoile noastre. Ne-am folosit fără probleme de acea locuinţă până ni s-a născut prima fiică. La acea vreme, noi trăiam într-o ţară străină. Ştiind că nu vom locui pentru totdeauna departe de ţara noastră natală, am început să ne facem planuri serioase pentru a ne construi o casă în ţara noastră. Eu şi soţul meu ne-am gândit foarte mult la ce fel de casă ne doream. Făcând planuri pentru casă, ne-am dat seama că amândoi ne doream un lucru important în casă, să avem o cameră specială pentru rugăciune, unde să ne putem întâlni cu toţii pentru închinarea de dimineaţă şi de seară şi închinare personală. Am făcut o schiţă a casei, am rugat pe cineva să ne facă planul casei şi am început să ne rugăm pentru acest lucru.

  Încă nu am construit acea casă, dar Dumnezeu, în dragostea Sa infinită, a răspuns dorinţei inimii noastre în mod cu totul remarcabil. Cu doar câteva săptămâni înainte să se nască a doua noastră fiică, Kristen-Sara, cei de la universitatea unde lucrăm au hotărât să ne dea o casă mai mare. Până în acel moment am locuit în mica noastră garsonieră. Când cei de la universitate au luat decizia de a ne oferi o nouă locuinţă, ei au făcut trecerea nu la un apartament cu o cameră, nici măcar cu două, ci la o casă cu trei camere!

  Când am intrat în casă, am văzut o cameră în plus care era destinată servitoarei. De îndată am ştiut că acesta era răspunsul la rugăciunea noastră: camera noastră de rugăciune. Acum, acolo ne întâlnim cu Tatăl nostru ceresc aproape în fiecare dimineaţă, după-masă şi seară, dar şi pentru rugăciune personală. Această cameră a fost martora lacrimilor transformate în bucurii şi a disperării transformate în speranţă.

  Dumnezeu a făgăduit că El ne va da „case pline de tot felul de bunuri pe care nu tu le-ai umplut, puţuri de apă săpate pe care nu tu le-ai săpat, vii şi măslini pe care nu tu i-ai sădit” (Deuteronomul 6:11) şi ne va da ceea ce ne doreşte inima.

  Ai şi tu o nevoie apăsătoare a cărei împlinire ar însemna slavă la adresa numelui lui Dumnezeu? El încă răspunde dorinţelor inimii noastre conform cu voia Sa.

  Fie ca astăzi să îţi dea pace şi siguranţă atunci când pui dorinţele inimii tale pe altarul Său, aşa cum am făcut şi noi cu camera noastră de rugăciune… pe care El ne-a dăruit-o.


  Lynn Mfuru Lukwaro

  Camera de rugăciune - 2019. Ai şi tu o nevoie apăsătoare a cărei împlinire ar însemna slavă la adresa numelui lui Dumnezeu? El încă răspunde dorinţelor inimii noastre conform cu voia Sa. Fie ca astăzi să îţi dea pace şi siguranţă atunci când pui dorinţele inimii tale pe altarul Său, aşa cum am făcut şi noi cu camera noastră de rugăciune... pe care El ne-a dăruit-o.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...