La momentul ales de Dumnezeu

  Taci înaintea Domnului şi nădăjduieşte în El. – Psalmii 37:7

  Soţul meu tocmai fusese chemat să slujească în altă ţară. Eu trebuia să mă alătur lui în februarie 2016. El a plecat în luna ianuarie. Eram foarte nerăbdătoare să merg la el, dar mai erau multe lucruri de rezolvat. De fapt, aşteptam o hotărâre majoră din partea Serviciului de Imigrări şi nu eram sigură care avea să fie rezultatul. De multe ori aşa stau lucrurile în cazul permiselor de lucru, a documentelor pentru rezidenţă permanentă şi pentru cetăţenie. Trebuie să aştepţi până când Serviciul de Imigrări îţi face programare.

  Îmi amintesc de dimineaţa în care a venit şefa mea la mine. A spus că trebuie să vorbim şi a mai adăugat: „Aş vrea să ştiu aproximativ cam pe când plănuieşti să pleci şi când va fi ultima zi de lucru.” Avea nevoie să ştie acest lucru pentru a căuta un înlocuitor pentru mine.

  În acea dimineaţă m-am rugat înainte de a merge la lucru. Am hotărât să merg înainte prin credinţă şi i-am spus că urma să plec la sfârşitul lunii februarie. Nu eram sigură dacă făceam ceea ce este bine, dar ştiam că Dumnezeu, cumva, urma să mă ajute să izbutesc. După ce am ieşit din biroul ei, am spus doar atât: Asta este, Doamne. Acum totul este în mâna Ta. Te rog, ajută-mă să primesc scrisoarea de la Serviciul de Imigrări înainte de sfârşitul lunii viitoare. Am simţit pace, încrezându-mă în El că va rezolva şi cele mai mici detalii.

  Ziua a trecut foarte repede, deoarece am fost foarte ocupată cu munca. Chiar uitasem de întâlnirea din acea dimineaţă şi de faptul că nu ştiam când urma să se ia o hotărâre la Serviciul de Imigrări. După ce am ajuns acasă în acea seară am verificat căsuţa poştală. Ce să vezi! Printre ultimele scrisori era un plic care îmi era adresat mie, din partea Serviciului de Imigrări. Având ochii aţintiţi asupra plicului, inima a început să bată cu putere în piept. În acel moment am ştiut că Dumnezeu răspunsese deja rugăciunii mele!

  Există momente în viaţa noastră când vrem să îl grăbim pe Dumnezeu deoarece ne dorim ceva acum, si nu mâine, dar Dumnezeu ştie mai bine si ne oferă totul la timpul potrivit — nu neapărat când aşteptăm noi, ci când avem cea mai mare nevoie. El are o sincronizare perfectă — la fel ca în cazul Rahelei şi Sarei. Ele au primit primul lor născut atunci când Dumnezeu a considerat că era cel mai bine pentru ele. El va face acelaşi lucru şi pentru tine, cu bucurie. Doar trebuie să aştepţi răbdătoare şi El va acţiona în dreptul tău la timpul potrivit.


  Judith M. Mwansa

  La momentul ales de Dumnezeu - 2019. Există momente în viaţa noastră când vrem să îl grăbim pe Dumnezeu deoarece ne dorim ceva acum, si nu mâine, dar Dumnezeu ştie mai bine si ne oferă totul la timpul potrivit — nu neapărat când aşteptăm noi, ci când avem cea mai mare nevoie. El are o sincronizare perfectă — la fel ca în cazul Rahelei şi Sarei.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...