La momentul ales de Dumnezeu

  Taci înaintea Domnului şi nădăjduieşte în El. – Psalmii 37:7

  Soţul meu tocmai fusese chemat să slujească în altă ţară. Eu trebuia să mă alătur lui în februarie 2016. El a plecat în luna ianuarie. Eram foarte nerăbdătoare să merg la el, dar mai erau multe lucruri de rezolvat. De fapt, aşteptam o hotărâre majoră din partea Serviciului de Imigrări şi nu eram sigură care avea să fie rezultatul. De multe ori aşa stau lucrurile în cazul permiselor de lucru, a documentelor pentru rezidenţă permanentă şi pentru cetăţenie. Trebuie să aştepţi până când Serviciul de Imigrări îţi face programare.

  Îmi amintesc de dimineaţa în care a venit şefa mea la mine. A spus că trebuie să vorbim şi a mai adăugat: „Aş vrea să ştiu aproximativ cam pe când plănuieşti să pleci şi când va fi ultima zi de lucru.” Avea nevoie să ştie acest lucru pentru a căuta un înlocuitor pentru mine.

  În acea dimineaţă m-am rugat înainte de a merge la lucru. Am hotărât să merg înainte prin credinţă şi i-am spus că urma să plec la sfârşitul lunii februarie. Nu eram sigură dacă făceam ceea ce este bine, dar ştiam că Dumnezeu, cumva, urma să mă ajute să izbutesc. După ce am ieşit din biroul ei, am spus doar atât: Asta este, Doamne. Acum totul este în mâna Ta. Te rog, ajută-mă să primesc scrisoarea de la Serviciul de Imigrări înainte de sfârşitul lunii viitoare. Am simţit pace, încrezându-mă în El că va rezolva şi cele mai mici detalii.

  Ziua a trecut foarte repede, deoarece am fost foarte ocupată cu munca. Chiar uitasem de întâlnirea din acea dimineaţă şi de faptul că nu ştiam când urma să se ia o hotărâre la Serviciul de Imigrări. După ce am ajuns acasă în acea seară am verificat căsuţa poştală. Ce să vezi! Printre ultimele scrisori era un plic care îmi era adresat mie, din partea Serviciului de Imigrări. Având ochii aţintiţi asupra plicului, inima a început să bată cu putere în piept. În acel moment am ştiut că Dumnezeu răspunsese deja rugăciunii mele!

  Există momente în viaţa noastră când vrem să îl grăbim pe Dumnezeu deoarece ne dorim ceva acum, si nu mâine, dar Dumnezeu ştie mai bine si ne oferă totul la timpul potrivit — nu neapărat când aşteptăm noi, ci când avem cea mai mare nevoie. El are o sincronizare perfectă — la fel ca în cazul Rahelei şi Sarei. Ele au primit primul lor născut atunci când Dumnezeu a considerat că era cel mai bine pentru ele. El va face acelaşi lucru şi pentru tine, cu bucurie. Doar trebuie să aştepţi răbdătoare şi El va acţiona în dreptul tău la timpul potrivit.


  Judith M. Mwansa

  La momentul ales de Dumnezeu - 2019. Există momente în viaţa noastră când vrem să îl grăbim pe Dumnezeu deoarece ne dorim ceva acum, si nu mâine, dar Dumnezeu ştie mai bine si ne oferă totul la timpul potrivit — nu neapărat când aşteptăm noi, ci când avem cea mai mare nevoie. El are o sincronizare perfectă — la fel ca în cazul Rahelei şi Sarei.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...