O călătorie dureroasă

  Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul. – Psalmii 121:1,2

  Sora mea, Joyce, a telefonat într-o zi de vineri să îmi ceară să mă rog pentru nepotul ei, Colton, un tânăr robust şi activ de douăzeci de ani. Cu doar câteva zile înainte a început să se plângă că îl doare piciorul. Acum avea febră şi nu putea pune nicio greutate pe picior pentru că îl durea foarte tare. Tatăl lui, Mike, a trebuit să îl ducă pe braţe până la maşină şi a pus căruciorul cu rotile în maşină pentru a-l putea duce până în cabinetul medicului. Cei doi fraţi mai mici şi sora mai mică a lui Colton urmau să fie luaţi de la şcoală de bunica lor, care urma să îi ducă acasă la ea. După un consult destul de scurt, medicul pediatru i-a spus nepoatei mele, Tami, şi lui Mike că va suna un chirurg ortoped pediatru de la spitalul din Asheville să îl roage să îl consulte pe fiul lor chiar în acea zi.

  I-au făcut mai multe teste care arătau că Colton avea septicemie (o infecţie sistemică) în zona şoldului. Tami şi Mike au aflat că, dacă ar mai fi aşteptat încă o zi, chirurgul nu ar mai fi putut face nimic pentru fiul lor. Chiar şi aşa, Colton trebuia să treacă printr-un proces lung şi dureros pentru a fi sănătos din nou. O săptămână mai târziu, după două operaţii în care i s-au introdus tuburi de drenaj, a luat doze puternice de antibiotice, analize, RMN şi i s-a pus un cateter venos periferic (pentru administrarea intravenoasă a antibioticelor), Colton a fost externat din spital. Tami, care a fost instruită la spital, i-a administrat antibioticele lui Colton în următoarele câteva săptămâni şi a menţinut zona sterilă în jurul cateterului. Desigur, trebuia să evite greutatea care nu era necesară pe piciorul lui şi să folosească un baston sau un scaun cu rotile. Această schimbare a stilului de viaţă diferit, ba chiar plictisitor, pentru un tânăr activ de douăzeci de ani l-a împiedicat să mai alerge, să sară şi să meargă cu bicicleta. Totuşi, lăudat fie Domnul, viaţa lui a fost cruţată.

  Mulţi oameni, grupe de rugăciune, membri ai bisericii, prieteni şi rude s-au rugat stăruitor pentru Colton. Suntem recunoscători că Colton nu a suferit leziuni la structura osoasă din zona şoldului. Ştim că Isus, marele Medic, îl va vindeca complet. Cât de recunoscători suntem să avem un aşa Prieten preţios, care întotdeauna ne stă la dispoziţie!

  Dar voi, surorile mele? Este Isus Prietenul vostru drag? Comunicaţi cu El zilnic şi vă încredinţaţi Lui voi şi membrii familiei voastre? Puteţi face acest lucru. El este întotdeauna acolo.


  Patricia Mulraney Kovalsi

  O călătorie dureroasă - 2019. Suntem recunoscători că Colton nu a suferit leziuni la structura osoasă din zona şoldului. Ştim că Isus, marele Medic, îl va vindeca complet. Cât de recunoscători suntem să avem un aşa Prieten preţios, care întotdeauna ne stă la dispoziţie!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...