Dumnezeu este la cârmă

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Momentul mutatului întotdeauna aduce cu sine un simţământ de anxietate în viaţa mea liniştită. Îmi imaginez şi mă sperii de toate lucrurile care ar putea să nu meargă cum trebuie, împreună cu soţul meu am hotărât, din motive de sănătate, să ne mutăm într-o zonă rezidenţială pentru vârstnici, care ne punea la dispoziţie resurse de care urma să avem nevoie în viitor. Soţul meu a căutat pe internet şi a găsit un complex de case care părea potrivit, aşa că ne-am trecut numele pe listă. Câţiva ani pe lista de aşteptare aveau să ne ofere suficient timp să ne adaptăm la această aventură uriaşă. Dar în doar câteva săptămâni am fost sunaţi şi ni s-a spus că apartamentul nostru cu trei camere urma să fie gata în doar două luni. Noi nu am reuşit să îl vedem, dar pozele şi prietenii ne-au asigurat că totul era minunat, cu excepţia bucătăriei destul de mici.

  Am sortat ce aveam în casă, am organizat un talcioc, am vorbit cu cei care urmau să ne ajute cu mutatul şi ne-am luat rămas-bun de la casa noastră cu o bucătărie imensă şi modernă. Totul a mers atât de lin, încât până şi vecinii au spus că acesta trebuie să fi fost planul lui Dumnezeu pentru noi.

  În ziua în care urma să ne mutăm, am pus pisicile în mica noastră maşină şi am plecat din zona rurală spre marele oraş.

  Prima dată când am văzut centrul rezidenţial am fost impresionaţi pozitiv. Deşi era mai vechi, era bine îngrijit. Sufrageria era imensă. Dar bucătăria, oh! Soţul meu a numit-o „bucătăria intimă.” De îndată am mai adăugat un dulap de bucătărie şi o măsuţă în sufragerie. În mod surprinzător a fost foarte bine. Iar restul complexului — ei bine – are piscină şi jacuzzi, peste zece aparate sport de calitate, o bibliotecă, nenumărate şezlonguri, multe activităţi, inclusiv filme, concerte, jocuri şi servicii de transport, terenuri plăcute şi oameni foarte binevoitori. Serviciile de catering, curăţenie şi asistenţă medicală sunt disponibile la nevoie. Unele din cele mai bune instituţii medicale din provincie sunt la o aruncătură de băţ de casa noastră. În restaurante şi magazine poţi găsi o varietate de preparate vegetariene. La doar cinci minute distanţă locuiesc prieteni de-ai noştri şi aceştia ne-au „adoptat” în călduroasa lor familie.

  Ne este dor de vechea locuinţă şi de prieteni? Desigur. Suntem fericiţi aici? Cu siguranţă! Dumnezeu nu doar că a răspuns tuturor nevoilor noastre, dar a răspuns şi dorinţelor noastre şi a adăugat binecuvântări din abundenţă!


  Dawna Beausoleil

  Dumnezeu este la cârmă - 2019. Ne este dor de vechea locuinţă şi de prieteni? Desigur. Suntem fericiţi aici? Cu siguranţă! Dumnezeu nu doar că a răspuns tuturor nevoilor noastre, dar a răspuns şi dorinţelor noastre şi a adăugat binecuvântări din abundenţă!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...