Dumnezeu este la cârmă

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  Momentul mutatului întotdeauna aduce cu sine un simţământ de anxietate în viaţa mea liniştită. Îmi imaginez şi mă sperii de toate lucrurile care ar putea să nu meargă cum trebuie, împreună cu soţul meu am hotărât, din motive de sănătate, să ne mutăm într-o zonă rezidenţială pentru vârstnici, care ne punea la dispoziţie resurse de care urma să avem nevoie în viitor. Soţul meu a căutat pe internet şi a găsit un complex de case care părea potrivit, aşa că ne-am trecut numele pe listă. Câţiva ani pe lista de aşteptare aveau să ne ofere suficient timp să ne adaptăm la această aventură uriaşă. Dar în doar câteva săptămâni am fost sunaţi şi ni s-a spus că apartamentul nostru cu trei camere urma să fie gata în doar două luni. Noi nu am reuşit să îl vedem, dar pozele şi prietenii ne-au asigurat că totul era minunat, cu excepţia bucătăriei destul de mici.

  Am sortat ce aveam în casă, am organizat un talcioc, am vorbit cu cei care urmau să ne ajute cu mutatul şi ne-am luat rămas-bun de la casa noastră cu o bucătărie imensă şi modernă. Totul a mers atât de lin, încât până şi vecinii au spus că acesta trebuie să fi fost planul lui Dumnezeu pentru noi.

  În ziua în care urma să ne mutăm, am pus pisicile în mica noastră maşină şi am plecat din zona rurală spre marele oraş.

  Prima dată când am văzut centrul rezidenţial am fost impresionaţi pozitiv. Deşi era mai vechi, era bine îngrijit. Sufrageria era imensă. Dar bucătăria, oh! Soţul meu a numit-o „bucătăria intimă.” De îndată am mai adăugat un dulap de bucătărie şi o măsuţă în sufragerie. În mod surprinzător a fost foarte bine. Iar restul complexului — ei bine – are piscină şi jacuzzi, peste zece aparate sport de calitate, o bibliotecă, nenumărate şezlonguri, multe activităţi, inclusiv filme, concerte, jocuri şi servicii de transport, terenuri plăcute şi oameni foarte binevoitori. Serviciile de catering, curăţenie şi asistenţă medicală sunt disponibile la nevoie. Unele din cele mai bune instituţii medicale din provincie sunt la o aruncătură de băţ de casa noastră. În restaurante şi magazine poţi găsi o varietate de preparate vegetariene. La doar cinci minute distanţă locuiesc prieteni de-ai noştri şi aceştia ne-au „adoptat” în călduroasa lor familie.

  Ne este dor de vechea locuinţă şi de prieteni? Desigur. Suntem fericiţi aici? Cu siguranţă! Dumnezeu nu doar că a răspuns tuturor nevoilor noastre, dar a răspuns şi dorinţelor noastre şi a adăugat binecuvântări din abundenţă!


  Dawna Beausoleil

  Dumnezeu este la cârmă - 2019. Ne este dor de vechea locuinţă şi de prieteni? Desigur. Suntem fericiţi aici? Cu siguranţă! Dumnezeu nu doar că a răspuns tuturor nevoilor noastre, dar a răspuns şi dorinţelor noastre şi a adăugat binecuvântări din abundenţă!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...