Aterizare în trei puncte

  Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă. El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă. – Matei 24:30,31

  Cea mai mare parte a vieţii mele am trăit printre dealurile din Meghalaya, India, şi pentru a ajunge undeva trebuia să merg pe jos. Abia mai târziu am început să călătoresc cu trenul sau maşina. Aceste mijloace de transport îţi dau un simţământ de siguranţă, deoarece sub roţile care se mişcă este o suprafaţă solidă. Totuşi, a călători pe calea aerului este cu totul diferit, deoarece nu poţi vedea niciun drum pe care să călătorească avionul. Deşi pe fereastra avionului pot vedea pământul şi aeroportul înainte ca avionul să decoleze, aceste scene dispar rapid din vizor pe măsură ce ne înălţăm printre nori. Un lucru sigur este că nu pot vedea nici destinaţia.

  Viaţa în această lume este ca o călătorie cu multe necunoscute. În toate studiile, planurile şi în munca mea, am întâmpinat şi unele eşecuri, dezamăgiri, dureri şi lacrimi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că acestea nu au fost fatale, ci mai degrabă nişte lecţii prin care să învăţ să mă încred în Dumnezeu în orice clipă. Îi mulţumesc Lui că Isus a venit jos pe pământ chiar înainte de a mă naşte eu, pentru a plăti răscumpărarea pentru mine ca eu să pot avea viaţă veşnică. Înainte ca să Se înalţe la cer, Isus a făgăduit că Se va întoarce să ne ia acasă (vezi loan 14:1-3). El ne-a spus să nu ne fie teamă şi să nu fim tulburaţi, pentru că îşi va ţine cuvântul – deşi noi acum „vedem” prin credinţă.

  Eu m-am putut bucura de toate zborurile cu care am fost, deoarece am avut credinţă în pilot. Cea mai interesantă parte a zborului, pentru mine, este atunci când pilotul ne spune să ne punem centurile de siguranţă înainte de aterizare. Cu bucurie îmi pun centura, deoarece ştiu că, de îndată ce zborul ia sfârşit, mă voi întâlni cu cei dragi. Curând simt o zdruncinătură şi aud sunetul roţilor care ating pământul, când roţile trenului de aterizare se opresc perfect în toate cele trei puncte.

  În curând Isus Se va întoarce după noi şi ne va duce într-un zbor minunat către căminul ceresc. El este Pilotul comandant al celei mai fantastice companii aeriene pe care ai văzut-o vreodată. El ne va duce acasă, într-un loc a cărui frumuseţe şi perfecţiune nu ne-o putem imagina (1 Corinteni 2:9). Isus va face o aterizare perfectă în trei puncte, deoarece Pilotul nostru este „Calea, Adevărul şi Viaţa” (loan 14:6). Chiar şi acum El este singura cale de mântuire, adevărul care ne protejează de înşelăciune şi dătătorul vieţii veşnice. Să ne punem centura de siguranţă (vezi Efeseni 6:10) şi să fim plini de curaj. Călătorie plăcută!


  Birdie Poddar

  Aterizare în trei puncte - 2019. În curând Isus Se va întoarce după noi şi ne va duce într-un zbor minunat către căminul ceresc. El este Pilotul comandant al celei mai fantastice companii aeriene pe care ai văzut-o vreodată. El ne va duce acasă, într-un loc a cărui frumuseţe şi perfecţiune nu ne-o putem imagina.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...