Dumnezeu mi-a arătat adevărul

  „La lege şi la mărturie!” Căci, dacă nu vor vorbi aşa, nu vor mai răsări zorile pentru poporul acesta. – Isaia 8:20

  Printre ideile prezentate de evanghelist era şi ideea că sâmbăta era Sabatul, ziua de închinare pe care Biblia spune că ar trebui să o păzim ca fiind sfântă. Surorile mele au hotărât să continue să participe la întâlnirile conduse de acest bărbat pentru a-l corecta, iar eu am mers împreună cu ele. În schimb, am descoperit o credinţă nouă, care m-a umplut de bucurie. Deşi vacanţa de vară luase sfârşit şi acum era timpul să mă întorc acasă, bucuria nou-descoperită m-a făcut să rămân la surorile mele. Într-un final, mama a trimis pe cineva după mine. Ajunsă acasă, i-am spus că doream să merg la o biserică asemănătoare în Campbell’s Castle. Ea a spus: „Nu!” Sabatul următor i-am spus din nou că voiam să merg la biserică.

  „Nu, copila mea, vreau să mergi la piaţă cu doamna Edmund.” Am refuzat-o politicos, dar mama s-a supărat foarte tare. Data următoare când m-am îmbrăcat pentru biserică, mama mi-a rupt rochia. Sabatul următor mi-a luat toate rochiile şi le-a pus într-o cadă cu apă. După aceea am hotărât să mă schimb cu uşa încuiată. Deoarece mama nu mai putea să intre la mine, i-a spus fratelui meu care lucra în grădină să nu mă lase să trec. Când m-a văzut că vin, a sărit în drum, cu toporul în aer. Stând în faţa mea, el a spus: „Fie mor eu, fie tu, dar astăzi nu mergi la biserică în Campbell’s Castle.”

  M-am întors. Să merg acasă? Nu! Mi-am amintit de o cărare care trecea pe proprietatea vecinilor şi care ducea la drumul principal care mergea spre biserică. Inima mea era plină de cântec în timp ce alergam pe poteca plină de rouă: .Astăzi este Sabat şi eu merg la biserică.” Am continuat să cânt până am ajuns la biserică. În tot acest timp, eu nu mai frecventam biserica la care mergea mama. Pastorul ei i-a spus că vrea să se întâlnească cu mine la parohie. Am mers. După ce a vorbit cu mine a spus: „Să ne rugăm.” Am crezut că va citi o rugăciune din cartea de rugăciuni, dar el a rostit o rugăciune simplă. Ultima propoziţie a fost: „Doamne, arată-i Sylviei adevărul.”

  Sora mea a obţinut un post de profesoară în alt loc şi a rugat-o pe mama să mă trimită să stau la ea. De acolo am mers la colegiu în Jamaica, unde am absolvit un program pedagogic.

  Când lucram ca profesoară la o universitate creştină din Alabama, mi-a scris sora mea şi mi-a spus că mama a fost botezată în aceeaşi biserică în care mă împiedicase pe mine să merg. Lăudat fie Dumnezeu! Niciodată nu trebuie să renunţăm la lucrările Duhului Sfânt.


  Sylvia Wright Barnes

  Dumnezeu mi-a arătat adevărul - 2019. Când lucram ca profesoară la o universitate creştină din Alabama, mi-a scris sora mea şi mi-a spus că mama a fost botezată în aceeaşi biserică în care mă împiedicase pe mine să merg. Lăudat fie Dumnezeu! Niciodată nu trebuie să renunţăm la lucrările Duhului Sfânt.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...