Doi îngeri

  Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:11

  În urmă cu câţiva ani, familia noastră a fost invitată să ia parte la ziua de naştere a unui copil de cinci ani la un complex cu ape termale. La acea vreme, copiii mei aveau şapte, cinci şi doi ani.

  Erau foarte mulţi copii care trebuiau supravegheaţi, aşa că am ales să nu înot. În schimb, am stat şi am supravegheat toţi copiii preşcolari care se jucau în piscina pentru copii.

  După cum bine ştie orice mamă, copiii mici se pot face nevăzuţi foarte repede. Dar foarte repede. Stăteam şi mă uitam la toţi copiii, care păreau fericiţi să se joace în apă.

  Apoi ceva m-a făcut să mă întorc şi să mă uit înspre piscinele mai adânci. Acelea erau piscine în care ajungeau înotătorii adulţi când ieşeau din toboganele mari cu apă.

  Atunci l-am zărit pe fiul meu de doi ani. Cumva a reuşit să iasă din piscina copiilor şi acum stătea pe marginea uneia din piscinele în care săreau adulţii.

  De acolo a sărit în piscină! Nu îmi venea să cred!

  Mi se părea că mă mişcăm cu încetinitorul. Am început să alerg şi să strig: „Scoateţi copilul din piscină!” Dar singurele persoane care mă puteau vedea erau două doamne de pe cealaltă parte a piscinei, care stăteau de vorbă. Deoarece ele erau în apă nu puteau să îl vadă pe băieţelul meu. Tot ce puteau vedea era o femeie nebună care alerga înspre ele şi ţipa! Nu mai era nimeni în jur să mă ajute.

  Am simţit că a durat o veşnicie să ajung la piscinele cu tobogan. Cu cât mă apropiam mai mult, vedeam ochii mari ai băieţelului meu care priveau din apa adâncă.

  Chiar atunci au apărut din senin doi bărbaţi. Unul dintre ei s-a aplecat în piscină şi l-a scos pe băieţel afară. L-am luat în braţe şi am strigat: „Este al meu!” L-am ţinut strâns. Când m-am întors să le mulţumesc celor doi salvatori din spatele meu, dispăruseră deja. Tot ce pot să spun despre ei este că erau doi bărbaţi cu părul închis la culoare. Nu mi-au spus nici măcar un cuvânt. Au apărut foarte repede, parcă din senin, pentru a-l salva pe băiatul meu şi la fel de repede au şi dispărut.

  Până în ziua de astăzi, eu cred din toată inima că Dumnezeu a trimis doi îngeri ca răspuns la rugăciunea mea.

  I-ai mulţumit lui Dumnezeu astăzi pentru îngerii Săi protectori din jurul familiei tale?


  Donna Engu

  Doi îngeri - 2019. Tot ce pot să spun despre ei este că erau doi bărbaţi cu părul închis la culoare. Nu mi-au spus nici măcar un cuvânt. Au apărut foarte repede, parcă din senin, pentru a-l salva pe băiatul meu şi la fel de repede au şi dispărut.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...