Doi îngeri

  Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:11

  În urmă cu câţiva ani, familia noastră a fost invitată să ia parte la ziua de naştere a unui copil de cinci ani la un complex cu ape termale. La acea vreme, copiii mei aveau şapte, cinci şi doi ani.

  Erau foarte mulţi copii care trebuiau supravegheaţi, aşa că am ales să nu înot. În schimb, am stat şi am supravegheat toţi copiii preşcolari care se jucau în piscina pentru copii.

  După cum bine ştie orice mamă, copiii mici se pot face nevăzuţi foarte repede. Dar foarte repede. Stăteam şi mă uitam la toţi copiii, care păreau fericiţi să se joace în apă.

  Apoi ceva m-a făcut să mă întorc şi să mă uit înspre piscinele mai adânci. Acelea erau piscine în care ajungeau înotătorii adulţi când ieşeau din toboganele mari cu apă.

  Atunci l-am zărit pe fiul meu de doi ani. Cumva a reuşit să iasă din piscina copiilor şi acum stătea pe marginea uneia din piscinele în care săreau adulţii.

  De acolo a sărit în piscină! Nu îmi venea să cred!

  Mi se părea că mă mişcăm cu încetinitorul. Am început să alerg şi să strig: „Scoateţi copilul din piscină!” Dar singurele persoane care mă puteau vedea erau două doamne de pe cealaltă parte a piscinei, care stăteau de vorbă. Deoarece ele erau în apă nu puteau să îl vadă pe băieţelul meu. Tot ce puteau vedea era o femeie nebună care alerga înspre ele şi ţipa! Nu mai era nimeni în jur să mă ajute.

  Am simţit că a durat o veşnicie să ajung la piscinele cu tobogan. Cu cât mă apropiam mai mult, vedeam ochii mari ai băieţelului meu care priveau din apa adâncă.

  Chiar atunci au apărut din senin doi bărbaţi. Unul dintre ei s-a aplecat în piscină şi l-a scos pe băieţel afară. L-am luat în braţe şi am strigat: „Este al meu!” L-am ţinut strâns. Când m-am întors să le mulţumesc celor doi salvatori din spatele meu, dispăruseră deja. Tot ce pot să spun despre ei este că erau doi bărbaţi cu părul închis la culoare. Nu mi-au spus nici măcar un cuvânt. Au apărut foarte repede, parcă din senin, pentru a-l salva pe băiatul meu şi la fel de repede au şi dispărut.

  Până în ziua de astăzi, eu cred din toată inima că Dumnezeu a trimis doi îngeri ca răspuns la rugăciunea mea.

  I-ai mulţumit lui Dumnezeu astăzi pentru îngerii Săi protectori din jurul familiei tale?


  Donna Engu

  Doi îngeri - 2019. Tot ce pot să spun despre ei este că erau doi bărbaţi cu părul închis la culoare. Nu mi-au spus nici măcar un cuvânt. Au apărut foarte repede, parcă din senin, pentru a-l salva pe băiatul meu şi la fel de repede au şi dispărut.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Despărțirea nu va mai fi!

  Mereu îmi va lipsi Sadie, dar, de fiecare dată când mi-amintesc de această pierdere, mă gândesc și la marele sacrificiu pe care Dumnezeu l-a făcut pentru tine și pentru mine. El s-a separat de Fiul Său ca noi să putem avea viața veșnică împreună cu El, acolo unde niciodată nu vor mai fi despărțiri.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...