Întâlnirea mea cu Dumnezeu

  Vino de-Ți pune mâinile peste ea, ca să se facă sănătoasă şi să trăiască. – Marcu 5:23

  La vârsta de treizeci şi cinci de ani am suferit de depresie şi simţeam că viaţa mea este lipsită de sens. Când m-am trezit într-o dimineaţă mi-am dat seama că puteam să văd doar cu ochiul drept. O lună mai târziu, un specialist mi-a pus diagnosticul de dezlipire de retină şi a spus că aveam nevoie imediată de operaţie. Fratele meu mai mare, a cărui părere o respect foarte mult, m-a sfătuit să merg la un spital prestigios din Sofia. În timpul investigaţiilor medicale, personalul medical m-a criticat pentru că aşteptasem atât de mult până să cer ajutor. Descurajată, am început să mă rog la Dumnezeu: Te rog, binecuvântează mâinile doctorului care va face operaţia, m-am rugat eu. În acea perioadă de aşteptare am început să fiu tot mai convinsă că Dumnezeu dorea să îmi arate ceva ce puteam să văd doar în întuneric. Doamne, cred că Tu ştii exact ce faci şi că Tu ai permis această criză ca să mă pregăteşti pentru ceva important în viaţa mea.

  Operaţia era programată pentru luni, 4 iulie. Vinerea am hotărât să mai fac un control la un alt spital. Acolo am fost examinată cu atenţie de o doamnă doctor. Ea mi-a spus: „Tu trebuie să alegi ce mâini te vor opera. Eu îţi pot garanta vederea. Totuşi, în acest spital, condiţiile nu sunt la fel de bune ca în celălalt spital. Dar ceea ce contează cu adevărat sunt mâinile care vor face operaţia.’ Grija de care a dat dovadă în timpul consultaţiei m-a uimit, dar cuvintele ei au fost cele care mi-au schimbat decizia. Ea aproape că a repetat cuvânt cu cuvânt rugăciunea pe care am înălţat-o când eram singură cu Dumnezeu referitor la mâinile chirurgului. De îndată m-am transferat la al doilea spital. A doua zi după operaţie, după ce mi-au dat jos bandajele de la ochi, puteam să văd! Şase luni mai târziu, deja citeam şi lucram.

  Dacă fratele meu nu ar fi întârziat în vizită — înainte de a mă externa din primul spital şi a merge la al doilea — el m-ar fi împiedicat să iau această hotărâre. Dar totuşi, în ziua operaţiei eram împăcată cu hotărârea mea şi aveam asigurarea că Dumnezeu îmi purta de grijă.

  Imediat după aceea, dorind acum să aflu mai mult despre Dumnezeu, am acceptat invitaţia unei prietene de a studia Biblia. Dumnezeu m-a pregătit printr-o criză să îmi doresc să aflu mai mult din adevărul Său în viaţa mea. Anul următor, cu inima plină de recunoştinţă, m-am alăturat bisericii mele şi acum viaţa mea are un scop şi sunt plină de încredere, nu mai sufăr de depresie şi găsesc viaţa plină de sens. Îţi doresc şi ţie aceeaşi pace şi bucurie.


  Anelia Panova

  Întâlnirea mea cu Dumnezeu - 2019. Anul următor, cu inima plină de recunoştinţă, m-am alăturat bisericii mele şi acum viaţa mea are un scop şi sunt plină de încredere, nu mai sufăr de depresie şi găsesc viaţa plină de sens. Îţi doresc şi ţie aceeaşi pace şi bucurie.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...