Planurile lui Dumnezeu pentru copiii noștri

  Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. – leremia 29:11

  Era o zi călduroasă de vară şi, împreună cu soţul meu, am hotărât să mergem la lac împreună cu cei doi băieţei ai noştri, cu alţi membri ai familiei şi cu prietenii. Tocmai ne cumpăraserăm un jetski şi voiam să îl testăm. Spre seară am prins unul din capetele sforii de siguranţă aproape de demarorul jetski-ului şi urma să leg celălalt capăt de încheietura mâinii mele — prima dată am vrut să îl pun pe băiatul meu de trei ani pe scaun, după care să mă aşez în spatele lui. Dar înainte de a putea pune celălalt capăt al sforii de siguranţă de încheietura mâinii mele, fiul meu a pus mâna pe ghidon şi, fără să ştiu cum, a accelerat. Jetski-ul şi-a luat zborul pe lac! Frenetic, am încercat să înot după el, în timp ce soţul meu şi un prieten au sărit pe celălalt jetski pentru a pleca în urmărirea lui. Priveam neajutorată cum băieţelul meu se ţinea strâns de manetă, înaintând cu toată viteza. Am văzut cum jetski-ul pe care era soţul meu şi un prieten rămânea tot mai mult în urmă. Copilul meu, care acum de abia se mai zărea, dintr-odată s-a întors (aproape cu optzeci de km/h) înspre ţărmul abrupt, cu copaci, butuci şi pietre.

  Văzând pericolul care îl aştepta în faţă, am ştiut că singura speranţă a băiatului meu era în mâna dragului nostru Salvator. Sora mea, prietena mea şi cu mine am mijlocit pentru viaţa fiului meu. Rugăciunea mea venea din inima unei mame nemângâiate, care ştia că greşeala ei pusese în pericol viaţa fiului ei. Curând m-a cuprins un simţământ de linişte, pe măsură ce am renunţat la luptă şi L-am „lăsat pe Dumnezeu”.

  Apoi, între o piatră foarte mare şi un butuc de copac care plutea pe apă (distanţa dintre cele două fiind cu câţiva centimetri mai mare decât jetski-ul), motorul care îl purta pe fiul meu a alunecat printre ele şi direct pe digul abrupt. Acolo s-a înţepenit, balansându-se din cauza înclinării verticale. Cumva, băieţelul meu a reuşit să rămână pe jetski până când tatăl lui şi cu prietenul nostru au ajuns la el şi l-au adus înapoi nevătămat, în siguranţă!

  În următorii douăzeci şi doi de ani, călătoria fiului meu a luat diverse întorsături, uneori pe o cale bună şi alteori a deviat pe o cale greşită. Dar Dumnezeu continuă să îmi asculte rugăciunile pentru amândoi copiii mei şi El continuă să folosească experienţa cu jetski-ul din urmă cu mulţi ani pentru a mă mângâia şi a mă reasigura că El are un plan pentru vieţile lor. Vă încurajez pe fiecare să vă rugaţi neîncetat pentru copiii voştri. Niciodată să nu renunţaţi şi să ştiţi că Dumnezeu nu va renunţa nici El.


  Terri Lutz

  Planurile lui Dumnezeu pentru copiii noștri - 2019. Vă încurajez pe fiecare să vă rugaţi neîncetat pentru copiii voştri. Niciodată să nu renunţaţi şi să ştiţi că Dumnezeu nu va renunţa nici El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...