Dumnezeu a intervenit

  Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost!” şi faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare, de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge, nicio urgie nu se va apropia de cortul tău. Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:9-11

  În ultima vreme am avut probleme de respiraţie. Deşi am încercat să le ignor, în cele din urmă a trebuit să îmi fac o programare la un medic ORL-ist. După consult, medicul mi-a spus: „Căile nazale sunt foarte îngustate şi curbate. Eu recomand operaţia.” Aşa că a stabilit o dată pentru operaţie. Cu fiecare zi care trecea, eu eram tot mai speriată, în ciuda faptului că prietenii îmi spuneau că este doar o intervenţie minoră. Am avut un simţământ de pace ştiind că familia, prietenii şi pastorul meu se rugau pentru mine, lăsând totul în mâna Domnului.

  Soţul meu m-a dus la spital pentru intervenţie şi pentru ultimele analize cu o zi înainte de operaţie, după care trebuia să stau cinci zile în spital. După şase ore de teste şi după ce medicul anestezist mi-a explicat procedura, m-am întâlnit cu cei patru medici care urmau să fie prezenţi la operaţia din ziua următoare. Medicul şef, specialistul ORL-ist care recomandase operaţia, m-a privit zâmbind. El a întrebat: „De ce vrei să faci această operaţie?” întrebarea lui m-a nedumerit. Apoi a mai spus: „Nu este absolut necesară.” Am rămas fără cuvinte!

  „Vreţi să spuneţi că mă pot răzgândi?” am întrebat eu. A dat afirmativ din cap, în timp ce simţămintele mele începeau să iasă la suprafaţă:,Aleluia!” Doctorii au zâmbit. Unul dintre ei mi-a explicat că aş putea ţine sub control această problemă cu un fel de spray nazal, în funcţie de rezultatul unui test suplimentar, un test alergologic.

  Ne-am întors acasă mulţumindu-I lui Dumnezeu pentru intervenţia Lui în acea operaţie, deşi eu spun că a fost o minune. Isus, Iţi mulţumesc că ai răspuns rugăciunilor mele. A trebuit să dau câteva telefoane pentru a-i anunţa pe câţiva prieteni care au spus că vor veni să mă viziteze în spital după operaţie. Una dintre ele a spus: „Să nu îţi fie teamă, Loida. Dumnezeu este cu tine şi noi ne rugăm pentru tine. Totul va fi bine.” Dar a trebuit să o întrerup pentru a-i da vestea cea bună. Prietena mea a rămas şi ea fără cuvinte!

  Sabatul următor, la biserică, fraţii au fost foarte surprinşi să mă vadă zâmbind. „Te-ai vindecat foarte repede!” Le-am spus că Dumnezeul căruia îi slujim rezolvase problema operaţiei. Această experienţă m-a întărit în credinţă.

  Prietena mea, Dumnezeul meu este şi Dumnezeul tău! Putem lăsa toate poverile noastre la El. Căci El a făgăduit că le va purta în locul nostru.


  Loida Gulaja Lehmann

  Dumnezeu a intervenit - 2019. Dumnezeul căruia îi slujim rezolvase problema operaţiei. Această experienţă m-a întărit în credinţă. Prietena mea, Dumnezeul meu este şi Dumnezeul tău! Putem lăsa toate poverile noastre la El. Căci El a făgăduit că le va purta în locul nostru.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Despărțirea nu va mai fi!

  Mereu îmi va lipsi Sadie, dar, de fiecare dată când mi-amintesc de această pierdere, mă gândesc și la marele sacrificiu pe care Dumnezeu l-a făcut pentru tine și pentru mine. El s-a separat de Fiul Său ca noi să putem avea viața veșnică împreună cu El, acolo unde niciodată nu vor mai fi despărțiri.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...