Intervenția lui Dumnezeu

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Când fac gem, de obicei cumpăr o cantitate mai mare de pectină de la o companie online, nuts.com. Pentru una din comenzi am ales ca pachetul să fie expediat în trei-cinci zile lucrătoare şi nu în următoarea zi. Doream să ajungă într-o zi când puteam să fiu eu acasă pentru a primi pachetul, deoarece avusesem probleme că ni s-au furat pachetele.

  A doua zi după ce am pus comanda, tocmai plecam de la biserică şi îmi scosesem telefonul mobil să îl mut de pe modul silenţios. Am primit un mesaj de la vecina mea care spunea că primise comanda mea de nuci. Curierul le livrase la adresa greşită.

  După câteva remarci despre capacitatea curierului de a citi, i-am spus vecinei că probabil este mai bine că i le-a livrat ei din greşeală. I-am explicat că poate cineva rău intenţionat ar fi văzut „nuts.com” pe cutia care stătea la uşă şi poate ar fi furat-o, aşteptându-se să găsească înăuntru nuci. În schimb, ar fi găsit un pachet mare de praf alb pe care scria „pectină” şi ar fi aruncat-o la gunoi.

  Atunci m-am gândit că poate curierul nu a greşit. Poate Dumnezeu îl direcţionase să lase pachetul la prietena şi vecina mea. Totuşi, numerele noastre de casă sunt foarte diferite şi suntem la câteva case distanţă. Cum ar fi putut confunda curierul casa ei cu a mea? Este posibil ca Dumnezeu să-l fi îndrumat către casa ei cu pachetul meu? Eu cred că Dumnezeu a intervenit în dreptul meu şi s-a asigurat că voi primi ceea ce comandasem.

  Eu nu mă rugasem pentru asta, dar cred că oricum Dumnezeu a intervenit. Da, era un lucru minor, nesemnificativ şi probabil eu aş fi fost singura căreia îi păsa dacă primeam comanda de pectină sau nu. Deşi costul pectinei nu era foarte mare, nu aş fi fost prea fericită să îmi iau alta, deşi îmi permiteam să cumpăr alta dacă era nevoie. Totuşi, fără ca eu să cer, Dumnezeu a intervenit să mă ajute.

  În acea zi am învăţat că ceea ce El spune în Matei 6 chiar este aşa, că, deşi El hrăneşte păsările care nici nu seamănă nici nu seceră, noi suntem cu mult mai preţioşi în ochii Lui decât acele păsări.

  Aşa că de ce nu ar avea El grijă şi de noi?


  Jean Arthur

  Intervenția lui Dumnezeu - 2019. Cred că Dumnezeu a intervenit. Da, era un lucru minor, nesemnificativ şi probabil eu aş fi fost singura căreia îi păsa dacă primeam comanda de pectină sau nu. Nu aş fi fost prea fericită să îmi iau alta, deşi îmi permiteam să cumpăr alta dacă era nevoie. Totuşi, fără ca eu să cer, Dumnezeu a intervenit să mă ajute.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...