Articolul precedentIona – ceasul cetății
  Articolul următorMica – nebănuita pace

  Isus Hristos este același

  Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci! – Evrei 13:8

  În timpul unei campanii de evanghelizare din zona noastră, aproximativ cinci sute de persoane (dintre care o cincime necredincioşi) au participat regulat la întâlnirile de la sală. Întâlnirile au fost difuzate şi pe internet în alte părţi ale ţării. Datorită impactului Duhului Sfânt, inimile oamenilor au fost atinse de Evanghelie. Apoi au început să se întâmple lucruri de neînţeles care demonstrau că efortul de a câştiga suflete implică o mare luptă între Isus şi Satana.

  De exemplu, un membru din biserică, de patruzeci de ani, un om de afaceri de succes şi foarte sănătos a suferit un atac cerebral; doctorii au spus că nu are nicio şansă să supravieţuiască. Apoi o familie tânără a trebuit să amâne data botezului din cauză că tânăra a fost internată în spital. În timpul operaţiei de cezariană premature — dar necesare —, ea a ajuns să fie inconştientă. „Nu mai putem face nimic pentru ea”, au spus doctorii. Apoi, o tânără de douăzeci şi cinci de ani care provenea dintr-o familie devotată de pastori a fost spitalizată, împreună cu bunicii ei, din cauza unei toxiinfecţii alimentare severe. Medicii de la urgenţe au spus: „Mai au doar câteva ore de trăit!”

  Era nevoie ca biserica să se unească acum în rugăciune! Soţul meu, pastor şi coordonator al departamentului de rugăciune din zona noastră, în Bulgaria, a început să trimită e-mailuri colegilor lui şi surorilor de la biserică, cerându-le să se roage pentru toţi cei care se aflau în situaţii disperate. Câţiva dintre cei bolnavi au fost unşi şi, în bisericile în care erau grupe pentru rugăciune, fraţii s-au rugat zilnic pentru ca Dumnezeu să le dea un răspuns la rugăciunile lor. Cu speranţă în suflet, noi am repetat cuvintele din Iacov: „Mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit” (Iacov 5:16). „Doamne, eu nu sunt neprihănit,” m-am rugat eu îngenunchind lângă soţul meu, „dar, Doamne, în numele jertfei Tale, iartă-ne păcatele şi ascultă rugăciunile noastre în numele copiilor Tăi care suferă!”

  El a ascultat. Dumnezeu a făcut minuni ca răspuns la rugăciunile noastre de mijlocire! Toţi cei care aveau nevoie de vindecare s-au recuperat! Tatăl nostru milostiv şi îndurător Şi-a arătat puterea de a re-crea viaţa ca răspuns la rugăciunile noastre. Am reuşit să obţinem puterea Sa miraculoasă despre care vorbeşte Biblia şi pe care o putem vedea în toată istoria bisericii creştine. Cu adevărat, Isus Hristos este acelaşi ieri, azi şi în veci!


  Emiliya Stoykova

  Isus Hristos este același - 2019. Tatăl nostru milostiv şi îndurător Şi-a arătat puterea de a re-crea viaţa ca răspuns la rugăciunile noastre. Am reuşit să obţinem puterea Sa miraculoasă despre care vorbeşte Biblia şi pe care o putem vedea în toată istoria bisericii creştine.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Dumnezeu este dragoste

  Tovarășele mele de călătorie, drumul vostru poate fi aspru, dar nu renunțați! Aveți credință în Dumnezeu. El este capabil să vă facă viața frumoasă, oricare ar fi circumstanțele.

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...