Articolul precedentIona – ceasul cetății
  Articolul următorMica – nebănuita pace

  Isus Hristos este același

  Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci! – Evrei 13:8

  În timpul unei campanii de evanghelizare din zona noastră, aproximativ cinci sute de persoane (dintre care o cincime necredincioşi) au participat regulat la întâlnirile de la sală. Întâlnirile au fost difuzate şi pe internet în alte părţi ale ţării. Datorită impactului Duhului Sfânt, inimile oamenilor au fost atinse de Evanghelie. Apoi au început să se întâmple lucruri de neînţeles care demonstrau că efortul de a câştiga suflete implică o mare luptă între Isus şi Satana.

  De exemplu, un membru din biserică, de patruzeci de ani, un om de afaceri de succes şi foarte sănătos a suferit un atac cerebral; doctorii au spus că nu are nicio şansă să supravieţuiască. Apoi o familie tânără a trebuit să amâne data botezului din cauză că tânăra a fost internată în spital. În timpul operaţiei de cezariană premature — dar necesare —, ea a ajuns să fie inconştientă. „Nu mai putem face nimic pentru ea”, au spus doctorii. Apoi, o tânără de douăzeci şi cinci de ani care provenea dintr-o familie devotată de pastori a fost spitalizată, împreună cu bunicii ei, din cauza unei toxiinfecţii alimentare severe. Medicii de la urgenţe au spus: „Mai au doar câteva ore de trăit!”

  Era nevoie ca biserica să se unească acum în rugăciune! Soţul meu, pastor şi coordonator al departamentului de rugăciune din zona noastră, în Bulgaria, a început să trimită e-mailuri colegilor lui şi surorilor de la biserică, cerându-le să se roage pentru toţi cei care se aflau în situaţii disperate. Câţiva dintre cei bolnavi au fost unşi şi, în bisericile în care erau grupe pentru rugăciune, fraţii s-au rugat zilnic pentru ca Dumnezeu să le dea un răspuns la rugăciunile lor. Cu speranţă în suflet, noi am repetat cuvintele din Iacov: „Mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit” (Iacov 5:16). „Doamne, eu nu sunt neprihănit,” m-am rugat eu îngenunchind lângă soţul meu, „dar, Doamne, în numele jertfei Tale, iartă-ne păcatele şi ascultă rugăciunile noastre în numele copiilor Tăi care suferă!”

  El a ascultat. Dumnezeu a făcut minuni ca răspuns la rugăciunile noastre de mijlocire! Toţi cei care aveau nevoie de vindecare s-au recuperat! Tatăl nostru milostiv şi îndurător Şi-a arătat puterea de a re-crea viaţa ca răspuns la rugăciunile noastre. Am reuşit să obţinem puterea Sa miraculoasă despre care vorbeşte Biblia şi pe care o putem vedea în toată istoria bisericii creştine. Cu adevărat, Isus Hristos este acelaşi ieri, azi şi în veci!


  Emiliya Stoykova

  Isus Hristos este același - 2019. Tatăl nostru milostiv şi îndurător Şi-a arătat puterea de a re-crea viaţa ca răspuns la rugăciunile noastre. Am reuşit să obţinem puterea Sa miraculoasă despre care vorbeşte Biblia şi pe care o putem vedea în toată istoria bisericii creştine.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...