O mamă în Israel

  Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine şi care împarte drept Cuvântul adevărului. – 2 Timotei 2:15

  Echipa Lamb Wins urma să participe la o conferinţă de tineret foarte mare pentru a vorbi despre noul nostru proiect muzical. „Vom vinde mii de CD-uri!” a spus Delon. Justin l-a aprobat spunând: „în sfârşit!” Eu am încercat să le tai puţin din elan adăugând: „Să fim realişti…”, dar ei m-au oprit imediat: „Nu, hai să nu fim!” Când le-am spus că nu aş vrea să fie dezamăgiţi, ei au spus că nu vor fi.

  Am mers şi nu am fost dezamăgiţi. La un moment dat, o prietenă mi-a spus: „îmi place mica ta trupă!” făcând referire la echipa noastră — Delon Lawrence, Justin McLaughlin, Lee Givhan, John Milea, Matthew Redendez, David Kim, Hillary Blair şi fiica mea, Kimmy Scwirzer.

  Adesea mă întreb cum s-a ajuns aici, ca eu să pun la punct producţia unei cantate pe baza cărţii Apocalipsa — împreună cu doi artişti de muzică rap din Philadelphia, un violoncelist de origine asiatică, fost instrumentist la Filarmonica din Hong Kong, şi un „cârd” de muzicieni, dintre care majoritatea cu vârsta jumătate din a mea şi neavând prea multe în comun. Adevărul este mai ciudat decât ficţiunea.

  Pe website-ul Lamb Wins sunt trecută ca „Jennifer Jill Schwirzer – producător executiv, compozitor, textier, interpret, chitarist, pianist.” Aş vrea să adaug „mamă în Israel”. Dintre toate rolurile mele, acesta este cel mai semnificativ. În timp ce le prezentam trupa The Lamb Wins celor care treceau pe la standul nostru, l-am auzit pe Delon spunând de mai multe ori: „Jennifer Jill Schwirzer este creierul din spatele acestui proiect.” Nu sunt sigură că eu sunt creierul din spatele proiectului, dar prin harul lui Dumnezeu cred că eu sunt sufletul proiectului, aşa cum mama este sufletul familiei. Profesorul John Cacioppo, de la Universitatea din Chicago, spune că singurătatea s-a dublat de la 20% în anii 1980 la 40% în prezent. Este interesant că izolarea socială a crescut odată cu apariţia reţelelor de socializare. Studiile arată că utilizarea aplicaţiei Facebook prezice un declin al bunăstării subiective la adulţi, observându-se şi simţăminte de singurătate.” Probabil că Facebook-ul nu te va vindeca de singurătate — în afară de cazul în care îl foloseşti pentru a căuta o biserică ce îl are în centru pe Hristos, activă, care pune preţ pe Biblie şi care este aproape de tine pentru a putea participa. Implică-te în slujire, în proiecte misionare şi în cercetarea Scripturii. Făcând astfel, vei forma noi legături care se pot transforma în propria ta trupă.


  Jennifer Jill Schwirzer

  O mamă în Israel - 2019. Probabil că Facebook-ul nu te va vindeca de singurătate — în afară de cazul în care îl foloseşti pentru a căuta o biserică ce îl are în centru pe Hristos, activă, care pune preţ pe Biblie şi care este aproape de tine pentru a putea participa.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...