O mamă în Israel

  Caută să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine şi care împarte drept Cuvântul adevărului. – 2 Timotei 2:15

  Echipa Lamb Wins urma să participe la o conferinţă de tineret foarte mare pentru a vorbi despre noul nostru proiect muzical. „Vom vinde mii de CD-uri!” a spus Delon. Justin l-a aprobat spunând: „în sfârşit!” Eu am încercat să le tai puţin din elan adăugând: „Să fim realişti…”, dar ei m-au oprit imediat: „Nu, hai să nu fim!” Când le-am spus că nu aş vrea să fie dezamăgiţi, ei au spus că nu vor fi.

  Am mers şi nu am fost dezamăgiţi. La un moment dat, o prietenă mi-a spus: „îmi place mica ta trupă!” făcând referire la echipa noastră — Delon Lawrence, Justin McLaughlin, Lee Givhan, John Milea, Matthew Redendez, David Kim, Hillary Blair şi fiica mea, Kimmy Scwirzer.

  Adesea mă întreb cum s-a ajuns aici, ca eu să pun la punct producţia unei cantate pe baza cărţii Apocalipsa — împreună cu doi artişti de muzică rap din Philadelphia, un violoncelist de origine asiatică, fost instrumentist la Filarmonica din Hong Kong, şi un „cârd” de muzicieni, dintre care majoritatea cu vârsta jumătate din a mea şi neavând prea multe în comun. Adevărul este mai ciudat decât ficţiunea.

  Pe website-ul Lamb Wins sunt trecută ca „Jennifer Jill Schwirzer – producător executiv, compozitor, textier, interpret, chitarist, pianist.” Aş vrea să adaug „mamă în Israel”. Dintre toate rolurile mele, acesta este cel mai semnificativ. În timp ce le prezentam trupa The Lamb Wins celor care treceau pe la standul nostru, l-am auzit pe Delon spunând de mai multe ori: „Jennifer Jill Schwirzer este creierul din spatele acestui proiect.” Nu sunt sigură că eu sunt creierul din spatele proiectului, dar prin harul lui Dumnezeu cred că eu sunt sufletul proiectului, aşa cum mama este sufletul familiei. Profesorul John Cacioppo, de la Universitatea din Chicago, spune că singurătatea s-a dublat de la 20% în anii 1980 la 40% în prezent. Este interesant că izolarea socială a crescut odată cu apariţia reţelelor de socializare. Studiile arată că utilizarea aplicaţiei Facebook prezice un declin al bunăstării subiective la adulţi, observându-se şi simţăminte de singurătate.” Probabil că Facebook-ul nu te va vindeca de singurătate — în afară de cazul în care îl foloseşti pentru a căuta o biserică ce îl are în centru pe Hristos, activă, care pune preţ pe Biblie şi care este aproape de tine pentru a putea participa. Implică-te în slujire, în proiecte misionare şi în cercetarea Scripturii. Făcând astfel, vei forma noi legături care se pot transforma în propria ta trupă.


  Jennifer Jill Schwirzer

  O mamă în Israel - 2019. Probabil că Facebook-ul nu te va vindeca de singurătate — în afară de cazul în care îl foloseşti pentru a căuta o biserică ce îl are în centru pe Hristos, activă, care pune preţ pe Biblie şi care este aproape de tine pentru a putea participa.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...