Valea umbrei

  El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut. – Apocalipsa 21:4

  Unora le plac câinii, altora pisicile şi mai sunt persoane cărora le plac iepurii. Toţi cei care mă cunosc de cel puţin cinci secunde ştiu că mie îmi plac iepurii. Atracţia mea pentru iepuri a început încă de când eram copilă şi, în prezent, îmi iubesc iepurii Angora aproape ca şi când ar fi copiii mei.

  Pe internet poţi găsi poze frumoase cu iepuri şi materiale video şi, într-o zi, nu ştiu cum, am dat peste un video foarte drăguţ cu un iepure alb care mânca zmeură, era un material video produs de PETA, despre modul în care sunt trataţi iepurii Angora în unele ţări. Am fost prea traumatizată pentru a-mi aminti acum numele acelor ţări. Am văzut doar o secvenţă scurtă când iepurele striga în timp ce îi era jupuită blana de pe el. Automat am pus mâna pe tastatură, încercând să opresc materialul video! Să îl opresc! Să îl opresc cumva! Am făcut o criză de isterie şi sper ca niciodată să nu mai vizionez aşa ceva. Din nefericire, trebuia să merg să o iau pe fiica mea de la şcoală. Când am ajuns acolo, eram atât de supărată, încât a trebuit să o rog pe ea să conducă înapoi acasă pentru că eu nu eram în stare. O oră mai târziu eram cam în aceeaşi stare, mă simţeam eu jupuită, de parcă mie îmi luaseră pielea şi simpla existenţă era dureroasă pentru mine.

  Atunci, în acea agonie pe care o simţeam, rugându-L pe Dumnezeu să şteargă din mintea mea imaginile cu acel iepure care suferea, m-am gândit că durerea mea era doar un ecou foarte slab al durerii pe care Adam şi Eva probabil că au simţit-o imediat după cădere. Cât de mult şi-ar fi dorit ei să şteargă cu buretele ce făcuseră şi să se întoarcă la viaţa de dinainte de cădere! Probabil că au plâns, întristarea lor a fost atât de mare şi copleşitoare, încât chiar s-au ascuns de Dumnezeu. Imaginează-ţi cum s-au simţit ei când, mai târziu, Dumnezeu le-a dat pielea acelor frumoase creaturi cu care se jucaseră şi de care se bucuraseră cu doar câteva ore înainte.

  Este mult prea uşor să ne complăcem în păcat, să îi permitem să se strecoare în vieţile noastre. Dar nu ar trebui să uităm niciodată plata păcatului; nu ar trebui să uităm niciodată care este adevărata faţă a răului sau să îi punem o mască. Oricât de mult mi-aş dori să nu fi văzut acel video, sunt recunoscătoare pentru un lucru. Mi-a reamintit că, indiferent cât de rea devine această lume, este doar o umbră trecătoare. Într-o zi, foarte curând, nu va mai fi suferinţă, nu va mai fi durere. De această speranţă trebuie să ne prindem atunci când potopul de rău ameninţă să ne ia cu asalt.


  Celeste Perrino-Walker

  Valea umbrei - 2019. Indiferent cât de rea devine această lume, este doar o umbră trecătoare. Într-o zi, foarte curând, nu va mai fi suferinţă, nu va mai fi durere. De această speranţă trebuie să ne prindem atunci când potopul de rău ameninţă să ne ia cu asalt.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...