Binecuvântarea de la târg

  Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările. – Proverbele 3:5,6

  Anul acesta ajutam la un stand sponsorizat de biserica noastră la târgul naţional din statul Carolina de Nord. Programul meu era de la ora 3 la 7 după-amiază, marţea şi joia. Mesele de la standul nostru erau acoperite cu literatură inspiraţională: Biblii şi cărţi religioase, reviste, pliante şi materiale pentru copii. Toate aceste materiale au fost donate de bisericile din zona noastră pentru a încuraja şi informa spiritual miile de persoane care participă anual la acel târg de stat.

  Marţea, prima zi în care ajutam, Linda, una din organizatoarele standului, mi-a făcut un tur în jurul meselor şi mi-a arătat de unde pot lua mai multe exemplare ale cărţilor expuse când aveam nevoie să completez ceea ce se dăduse. Mi-a dat câteva sfaturi despre cum să interacţionez cu trecătorii, dar mi-a reamintit să îl las pe Domnul să conducă toate conversaţiile. A fost o experienţă bună pentru mine.

  În acea seară, când am ajuns acasă, mi-am amintit de câteva devoţionale pentru femei pe care le primisem de la mama mea. Ea le citise şi mi le-a înapoiat pentru a le oferi altor persoane. Erau ca noi. Mi-a stăruit în minte gândul că ar trebui să duc şi acele cărţi la târg. Când mi-a venit din nou acelaşi gând, am luat devoţionalele de pe raft şi le-am pus pe veranda din spate. Patru dintre cărţi erau învelite în folie de plastic. Nu eram sigură dacă voi avea nevoie de ele sau nu. Totuşi, joia următoare le-am dus cu mine la târg şi i le-am arătat Lindei. Ea a spus că le-am putea folosi pentru coşul cu daruri. Aşa că cele patru devoţionale pentru femei au mers în coşul pentru daruri, în care erau deja DVD-uri cu predici şi postere religioase. Pentru a primi un obiect din coşul cu daruri, participanţii trebuiau să completeze un scurt sondaj de opinie. În acea după-amiază, două doamne de valoare au cerut un devoţional pentru femei în dar. Privind-o pe una dintre ele cum alegea devoţionalul dintre celelalte cărţi, inima mea s-a umplut de bucurie. Rugăciunea mea din inimă a fost ca acele cărţi să fie un mijloc prin care ele să fie atrase mai aproape de Hristos. Trebuie să spun că am fost bucuroasă să ascult acel glas liniştit.

  Ce îţi spune Dumnezeu să faci? Fie că este un lucru mare sau mic, poţi fi sigură că El are pregătită o binecuvântare şi pentru tine.


  Rosemarie Clardy

  Binecuvântarea de la târg - 2019. Privind-o pe una dintre ele cum alegea devoţionalul dintre celelalte cărţi, inima mea s-a umplut de bucurie. Rugăciunea mea din inimă a fost ca acele cărţi să fie un mijloc prin care ele să fie atrase mai aproape de Hristos. Trebuie să spun că am fost bucuroasă să ascult acel glas liniştit.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...