Voi fi alături de tine în necaz!

  Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbăvi şi-l voi proslăvi. Îl voi sătura cu viaţă lungă şi-i voi arăta mântuirea Mea. – Psalmii 91:15,16

  „Mamă”, a spus fiica mea Haley, „nu cred că semestrul acesta vreau să mai merg la facultatea de stat, deoarece deja am suficiente credite pentru când mă voi transfera la facultatea creştină în ultimii doi ani. Doar aş irosi creditele de la facultatea de stat din acest semestru.” I-am spus că nu este o idee rea, deoarece ar putea lucra mai multe ore şi ar reuşi să pună deoparte câţiva bănuţi pentru taxa la facultate. Aşa că Haley a lucrat mai mult.

  În februarie am avut un accident şi am suferit o fractură vertebrală de compresie. Doctorul a spus: „Cu alte cuvinte, v-aţi rupt spatele.” Durerea, pe care de obicei spitalele o evaluează de la unu la zece, era de cel puţin doisprezece! De acum eram oarecum închisă în casă şi nu puteam face nimic altceva decât să îi aştept pe soţul şi pe copiii mei să vină acasă. Niciodată nu am avut vreun os rupt şi acum să încep chiar cu spatele? Nici nu se punea discuţia să pot îndeplini îndatoririle normale în casă şi nici să îmi găsesc o poziţie confortabilă în care să stau. Mai bine de o lună, tot ce am putut face a fost să dorm şi să stau. De acum nu mai puteam să merg la cele două locuri de muncă pe care le-am avut înainte. Dimineaţa făceam curat în trei oficii poştale. Mai lucram şi la o fabrică din zonă în schimbul doi. Niciodată nu am lipsit de la muncă, aşa că gândul că nu puteam să merg la muncă mă deprima foarte tare. Totuşi, fetele mele şi băiatul meu mi-au luat locul. Au spus că mă vor ajuta ei, făcând curat în locul meu la oficiile poştale, pentru a nu-mi pierde locul de muncă. Chiar dacă nu mi-au uşurat durerea, totuşi au făcut ca situaţia să fie mai suportabilă.

  Nefiind la şcoală, Haley era liberă dimineaţa şi reuşea să facă curăţenie şi să meargă peste şaptezeci de kilometri, de trei ori pe săptămână, la lucru în locul meu. Acest lucru m-a ajutat foarte mult, deoarece am avut nevoie de mai mult de nouă luni ca să mă vindec. Dumnezeu a ştiut ce urma să se întâmple şi probabil că de aceea Haley nici nu a mai mers la şcoală în acel semestru. Dumnezeu cunoaşte sfârşitul de la început şi calea Lui este cea mai bună. Când Haley a trebuit să meargă la facultate, fata mea cea mare, Jessica, a renunţat la unul din locurile ei de muncă pentru a face ea curat la oficiile poştale în locul meu. Deşi nimeni nu îşi făcuse planuri pentru o astfel de situaţie, Dumnezeu a rezolvat totul. Îi laud pe El pentru că fiicele şi băiatul meu au fost dispuşi să îşi ajute mama bolnavă.

  Să Îi lăudăm astăzi pe Dumnezeu pentru grija Lui iubitoare faţă de noi toţi! Cu adevărat, El este cu noi în necaz!


  Charlotte Robinson

  Voi fi alături de tine în necaz! - 2019. Să Îi lăudăm astăzi pe Dumnezeu pentru grija Lui iubitoare faţă de noi toţi! Cu adevărat, El este cu noi în necaz!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...