Autograful lui Dumnezeu

  Ci iată legământul pe care-l voi face cu casa lui Israel după zilele acelea, zice Domnul: „Voi pune Legea Mea înăuntrul lor, o voi scrie în inima lor; şi Eu voi fi Dumnezeul lor, iar ei vor fi poporul Meu.” – Ieremia 31:33

  Ieremia 31:33 îl portretizează pe Dumnezeu, care le vorbeşte israeliţilor, dar mesajul se aplică tuturor copiilor lui Dumnezeu de astăzi.

  Mi-am petrecut mare parte din timpul meu liber din ianuarie 2016 urmărind filme produse de canalul Hallmark. Unul din filmele mele preferate a fost Terenul dragostei. Este vorba despre o poveste romantică între un designer de modă care se lupta să izbutească în carieră (Laurel) şi un fundaş de fotbal (Danny), care stătea pe tuşă din cauza unei accidentări. Una din scenele acelui film a fost inspiraţia pentru devoţionalul de astăzi.

  Scena se concentrează asupra unui fan tânăr care se apropie de Danny în timp ce fundaşul accidentat lua cina la un restaurant de lux. Copilul era în al nouălea cer că îşi întâlnise eroul şi îi cere lui Danny să îi dea un autograf. Danny zâmbeşte, ia pixul pe care i-l oferă băiatul şi îşi scrie numele pe una din foile goale din carneţelul acestuia. Băiatul pleacă cu faţa radiind de fericire.

  Scena cu autograful din acest film m-a făcut să mă gândesc la ceva mult mai măreţ, deoarece mi-am dat seama că nouă, ca oameni, în viaţa de zi cu zi, ni se aprind luminiţe în ochi atunci când ne întâlnim cu vedetele noastre preferate şi profităm de ocazie pentru a cere un autograf. Uneori facem şi imposibilul pentru a obţine semnătura unei persoane celebre. În unele cazuri, fanii care nu au avut un pix şi o bucată de hârtie le-au cerut vedetelor să le dea autograf pe braţ, pe mâini, pe piept sau pe spate!

  Poate credem că este o nebunie să depui aşa eforturi pentru a obţine semnătura persoanei preferate. Dar, deşi poate noi alergăm după vedete, Dumnezeu aleargă după noi! El a făcut mari eforturi pentru a ne salva sufletele (loan 3:16) şi doreşte să ne dea mai mult decât un autograf — El doreşte să îşi scrie numele Lui în inimile noastre!

  Este foarte frumos, nu-i aşa? Deşi alergatul după celebrităţi pentru a obţine un autograf este parte din experienţa omenească, te provoc să îţi aminteşti cine te-a căutat primul – Dumnezeu, Creatorul universului.

  Cere-I un autograf. El este mai mult decât dornic să ţi-l dea şi nu va trebui să te dai peste cap pentru a-l obţine.


  Alexis A. Goring

  Autograful lui Dumnezeu - 2019. Deşi alergatul după celebrităţi pentru a obţine un autograf este parte din experienţa omenească, te provoc să îţi aminteşti cine te-a căutat primul - Dumnezeu, Creatorul universului. Cere-I un autograf. El este mai mult decât dornic să ţi-l dea şi nu va trebui să te dai peste cap pentru a-l obţine.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...