Îngerul lui Dumnezeu cu mine

  Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:11

  Era o dimineaţă însorită şi frumoasă. Eu mă pregăteam să merg la un consult medical, ştiind că va trebui să parcurg drumul lung şi bine cunoscut de acasă pe autostrada Baltimore-Washingotn. După ce am intrat în maşină m-am rugat la Dumnezeu să fie cu mine în călătorie şi să trimită îngerii Lui să fie cu mine.

  Consultaţia s-a încheiat cu un diagnostic bun. I-am mulţumit lui Dumnezeu şi am pornit spre casă tot pe autostradă. Cam la doi kilometri după ce am ieşit de la cabinetul medicului, maşina a început să încetinească. Am hotărât să opresc pe marginea drumului. Motorul s-a oprit. La câteva minute după aceea mi-am amintit că dimineaţa Îi rugasem pe Dumnezeu să mă protejeze în călătorie. Aşa că am apăsat pe acceleraţie. Surprinzător, maşina a pornit, dar motorul mergea foarte încet. Din nou am oprit pe marginea drumului înainte ca motorul să se oprească. L-am sunat pe fiul meu şi compania de asigurări pentru a-i informa de problema cu care mă confruntam.

  În timp ce aşteptam, în spatele meu a oprit o maşină albastră. Şoferiţa s-a apropiat de mine spunând că mă urmărise pentru că ea credea că am o problemă. A aşteptat împreună cu mine până când a sosit tehnicianul auto. Cu inima plină de mulţumire, i-am spus: „Dumnezeu te-a trimis chiar la momentul potrivit!” După aceea a ajuns şi fiul meu.

  În timp ce se apropia de motorul maşinii, tehnicianul auto a spus că simte miros de benzină. După ce a mai făcut şi alte verificări, s-a uitat spre fiul meu şi spre mine şi a spus: ,Aveţi o scurgere de combustibil. Sunteţi norocoasă că s-a oprit motorul. Dacă nu s-ar fi oprit, ar fi luat foc!”

  Înainte nu ştiam de pericolul în care mă aflam, dar acum am vărsat lacrimi de bucurie şi mulţumire în tot drumul spre casă. Nu a fost o coincidenţă că motorul maşinii se tot oprea. Pot spune că acelaşi Dumnezeu care Şi-a trimis îngerii să îl elibereze pe Daniel din groapa cu lei trimisese acum pe îngerul Său să intervină ca maşina să nu ia foc.

  Dumnezeu ştie de ce se întâmplă anumite lucruri în viaţa noastră. Să ne bucurăm împreună, plini de credinţă şi încredere. Aş vrea să vă împărtăşesc câteva versuri dintr-un cântec pentru copii pe care îl cântăm la Şcoala de Sabat: „îngerii veghează asupra mea… Îţi mulţumesc, Doamne, pentru îngerii strălucitori. ’’


  Annie B. Best

  Îngerul lui Dumnezeu cu mine - 2019. Dumnezeu ştie de ce se întâmplă anumite lucruri în viaţa noastră. Să ne bucurăm împreună, plini de credinţă şi încredere. Aş vrea să vă împărtăşesc câteva versuri dintr-un cântec pentru copii pe care îl cântăm la Şcoala de Sabat: „Îţi mulţumesc, Doamne, pentru îngerii strălucitori.”
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...