„Taci, fii liniștită!”

  lată, ochiul Domnului priveşte peste cei ce se tem de El, peste cei ce nădăjduiesc în bunătatea Lui. – Psalmii 33:18

  A început ca o zi liniştită, dar s-a încheiat în haos. Am hotărât să fac o oprire rapidă la un mall din Johannesburg după o zi lungă şi obositoare. Aveam nevoie de ceva mâncare înainte de a mă întoarce la hotel. Când am intrat în mall, a început ploaia. M-am gândit să mă uit prin vitrinele magazinelor până se va opri, dar după două ore am hotărât să mă aventurez afară în furtună.

  După ce am mers câţiva kilometri cu maşina, am observat că în faţă era blocaj în trafic. Nu m-am îngrijorat deloc, deoarece intrarea la hotel era la doar câţiva metri depărtare. Când am virat spre hotel, am pierdut controlul maşinii şi am intrat intr-un canal de scurgere! Era inundaţie, aşa că am intrat în panică. Am rămas în maşină, deoarece nu ştiu să înot. Am deschis geamul şi am început să strig după ajutor, dar fără succes. Toată şoseaua era inundată şi toţi luptau să supravieţuiască. Am strigat către Dumnezeu să mă salveze. Apoi am sunat repede la sora mea, Betty. Ultimele ei cuvinte au fost: „Fie ca îngerii Domnului să te înconjoare şi să te scape din furtună.” Am început să cânt: „Stăpâne, furtuna răcneşte.” Când am ajuns la cuvintele „Taci, fii liniştită!” m-a cuprins pacea Lui, care întrece orice pricepere. Îmi amintesc doar că am lăsat volanul şi priveam neputincioasă cum pluteşte maşina singură până am ajuns undeva pe uscat. L-am lăudat pe Dumnezeu pentru protecţia Lui şi pentru îngerii nevăzuţi!

  Am mai condus câţiva kilometri până la următoarea intrare. Şi aceasta era inundată. Am parcat pe marginea drumului. Din nou, m-am rugat pentru ajutor. Dintr-odată o maşină nou-nouţă a oprit lângă mine. Un tânăr mi-a spus să merg după el. M-am împotrivit, dar cu glas ferm el a spus: „Furtuna va fi şi mai puternică!” L-am urmat prin apă până am ajuns la un loc uscat. S-a oprit în mijlocul drumului şi mi-a făcut semn să trec pe lângă el. L-am văzut în oglinda retrovizoare, dar când m-am uitat a doua oară, maşina dispăruse.

  Am mers mai departe, întrebându-mă cine era acel tânăr misterios. Am intrat în holul hotelului, unde m-am prăbuşit de oboseală. Am fost dusă în cameră. Patru ore mai târziu m-a trezit telefonul. Mă suna familia mea să îmi spună că ei se rugaseră la Dumnezeu să trimită un înger să mă protejeze şi să îmi călăuzească maşina prin furtună. L-am lăudat pe Dumnezeu!

  Tu pentru cine ai nevoie să te rogi astăzi?


  Edith Kiggundu

  „Taci, fii liniștită!” - 2019. Am intrat în holul hotelului, unde m-am prăbuşit de oboseală. Am fost dusă în cameră. Patru ore mai târziu m-a trezit telefonul. Mă suna familia mea să îmi spună că ei se rugaseră la Dumnezeu să trimită un înger să mă protejeze şi să îmi călăuzească maşina prin furtună. L-am lăudat pe Dumnezeu!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...