Să Îl cunoști pe Autor

  Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea. – loan 10:27,28

  Încă de când eram mică mi-a plăcut să citesc cărţi. Dar doar după era Facebook-ului şi a Twitter-ului am descoperit marea oportunitate şi binecuvântare pe care o am – de a folosi reţelele sociale pentru a intra în legătură cu autorii preferaţi! Majoritatea autorilor care au scos cărţi pe piaţă în zilele noastre preferă să intre în legătură cu cititorii lor prin intermediul reţelelor sociale. Îi invită pe cititori să îi urmărească pe Twitter şi să dea „like” paginii lor de autor pe Facebook. Uneori chiar răspund la cereri de prietenie şi adaugă prieteni noi pe pagina lor personală de Facebook.

  Îmi place foarte mult când devin prietenă pe Facebook cu autorul uneia din cărţile mele preferate! Ca scriitor, este ceva special să te conectezi cu unul dintre autorii preferaţi. Este ca o legătură pe care nimeni nu o poate înţelege în afară de tine şi de prietenii tăi scriitori — deoarece scriitorii sunt unici. Ei nu văd lumea aşa cum o vede majoritatea. Întotdeauna este minunat să fii prietenă cu persoane care te „înţeleg” cu adevărat şi îţi împărtăşesc punctul de vedere.

  Într-o dimineaţă de Sabat, în timpul serviciului de închinare, corul cânta imnuri despre cât de măreţ este Dumnezeul nostru şi eu am simţit că Dumnezeu îmi insuflă o idee pentru acest devotional. L-am intitulat „Să îl cunoşti pe Autor”, deoarece îmi dau seama că există un singur Autor pe care ar trebui să îl cunoaştem cu toţii, Cel care este nerăbdător să ne numească prietenii Lui. Autorul la care fac referire este Creatorul universului. El este îndrăgostit de tine! Dumnezeu doreşte cu ardoare să te împace cu El, tocmai de aceea L-a trimis pe Fiul Său, pe Isus Firistos, în această lume ca să ne salveze sufletele.

  Cred că este de-a dreptul uimitor că Autorul credinţei noastre, Creatorul întregului univers, doreşte să fie prietenul nostru.

  Dar cum te poţi împrieteni cu Dumnezeu?

  Răspunsul este simplu: petreci timp cunoscându-L prin rugăciune şi studiul Cuvântului Său, Biblia.

  Atunci când te apropii de El, vei cunoaşte glasul Lui. Doar atunci relaţia ta cu El îi va inspira şi pe alţii să îl cunoască personal.


  Alexis A. Goring

  Să Îl cunoști pe Autor - 2019. Dar cum te poţi împrieteni cu Dumnezeu? Răspunsul este simplu: petreci timp cunoscându-L prin rugăciune şi studiul Cuvântului Său, Biblia. Atunci când te apropii de El, vei cunoaşte glasul Lui. Doar atunci relaţia ta cu El îi va inspira şi pe alţii să îl cunoască personal.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...