Nădejde, bucurie și dragoste

  Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete; ba încă, apa pe care i-o voi da Eu se va preface în el într-un izvor de apă care va ţâşni în viaţa veşnică. – loan 4:14

  De aici de unde stau, în sufragerie, îmi place foarte mult să mă uit pe webcam pe dispozitivul Kindle Fire. Pot merge în jurul lumii să văd peisaje frumoase. Uneori reuşesc să zăresc oamenii care schiază în Norvegia sau pe cei care înoată în apele limpezi din Hawaii. Mă întreb care este viaţa celor pe care îi văd în acele momente şi uneori mă opresc şi mă rog pentru ei. Nu le cunosc situaţia, dar Dumnezeu o cunoaşte.

  Planeta noastră este plină de tot felul de oameni din culturi diferite, din ţări diferite si cu un stil de viată diferit. Dar în realitate, cu totii ne dorim aceleaşi lucruri — să iubim, să fim iubiţi, să purtăm de grijă familiilor noastre şi, într-un fel sau altul, să ne aducem contribuţia în societate. Cu toţii suntem copii ai lui Dumnezeu şi suntem importanţi pentru El.

  Importanţa noastră nu este niciodată mai clară pentru mine decât atunci când mă gândesc la planul de mântuire prin Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos. Jertfa Lui de pe cruce este cel mai important eveniment din istoria omenirii. El S-a dat pe Sine însuşi pentru ca oricine alege să poată avea viaţă veşnică. Cu alte cuvinte, Dumnezeu dă şanse egale tuturor! Când viaţa pare că este un urcuş plin de provocări pe o scară, aminteşte-ţi că El te susţine total. Când simţim că alunecăm de pe scară, putem fi siguri că El ne aşteaptă cu braţele larg deschise pentru a ne îmbrăţişa cu dragostea Sa. Atunci când venim la El, simţim o bucurie deosebită, aşa cum n-am mai simţit. El ne dă putere când suntem obosiţi, pace atunci când suntem tensionaţi, speranţă când suntem descurajaţi şi confirmarea că totul va fi bine.

  Doar Dumnezeu ne poate salva aşa cum nimeni altcineva nu o poate face. Când venim la Singurul care a fost dispus să îşi lase mâinile şi picioarele străpunse şi să sufere durerea păcatelor noastre, atunci putem deveni desăvârşiţi. „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa” (loan 14:6) şi „Eu sunt Alfa şi Omega, începutul şi Sfârşitul, Cel dintâi şi Cel de pe urmă” (Apocalipsa 22:13).

  Eu cred în făgăduinţele lui Dumnezeu. El mi-a demonstrat în atâtea feluri că mă pot încrede în El. Ştiu că El este cine spune că este. El a fost înviat din morţi. Ştiu că El ne iubeşte pe mine şi pe tine mai mult decât viaţa Lui, pentru că Şi-a dat viaţa pentru fiecare dintre noi.

  Dacă ne deschidem inimile înaintea Lui în această zi, El va aduce speranţă pentru fiecare zi de mâine.


  Jean Dozier Davey

  Nădejde, bucurie și dragoste - 2019. Atunci când venim la El, simţim o bucurie deosebită, aşa cum n-am mai simţit. El ne dă putere când suntem obosiţi, pace atunci când suntem tensionaţi, speranţă când suntem descurajaţi şi confirmarea că totul va fi bine.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...