Dumnezeu nu omite nimic

  Căci, dacă se întâmplă să cadă, se ridică unul pe altul. Dar vai de cine este singur şi cade fără să aibă pe altul care să-l ridice! – Eclesiastul 4:10

  Maşina fiicei mele avea probleme. Aşa că luni dimineaţa, ea şi tatăl ei, pastor, au mers la cea mai apropiată staţie de autobuz pentru a lua autobuzul de acolo înspre locul de muncă. După o oră, Adjei, soţul meu, m-a sunat şi mi-a spus că încă erau în staţie! Am fost surprinsă, deoarece de obicei trei autobuze trec prin acea staţie în mod regulat în fiecare zi. Disperată, am înălţat o rugăciune în şoaptă: „Tată, uneori viaţa este atât de dificilă pentru noi, dar ştiu că Tu niciodată nu omiţi nimic. Te rog, ajut-o pe Abby şi pe tatăl ei să ajungă la lucru dacă este voia Ta.”

  Chiar în acel moment m-a sunat Adjei foarte fericit să îmi spună că Ernest, un frate de la biserica noastră, îi va duce până la lucru. Ernest i-a povestit că avusese loc un accident pe acea rută de transport şi că niciun autobuz nu reuşea să treacă pe acolo în acea dimineaţă. Tot traficul fusese redirecţionat. Desigur, Abby şi Adjei nu ştiau acest lucru.

  Deşi Ernest locuieşte în acea zonă, niciodată nu merge pe acel traseu la lucru. Totuşi, în acea zi, cam în momentul în care m-am rugat eu, el a ales acel traseu şi i-a găsit pe soţul meu şi pe fiica noastră în staţie!

  „Cred că Dumnezeu a avut o sarcină specială pentru mine astăzi – să vă duc la lucru”, a spus Ernest. „Probabil de aceea am simţit îndemnul să aleg acest traseu în dimineaţa aceasta. Sunt bucuros că Dumnezeu mă poate folosi pentru a-l ajuta pe pastor şi eu cred că Dumnezeu îmi va dărui binecuvântări speciale pentru acest lucru”, a mai adăugat el.

  Ştiu că Dumnezeu este întotdeauna aproape şi gata să ajute. Într-un sens, pot spune că I-am trimis „un SMS” sub formă de rugăciune. El a ales să răspundă imediat!

  Da! Tatăl nostru ceresc niciodată nu întârzie, nu ignoră, nu dezamăgeşte şi niciodată nu trece cu vederea vreun detaliu din viaţa preaiubiţilor Săi copii. Făgăduinţele Sale sunt sigure. Una dintre ele ne asigură că, dacă vom cere, Dumnezeu ne va da ceea ce avem nevoie (vezi Matei 7:7).

  Această experienţă îmi aminteşte cât de important este să prezentăm în rugăciune înaintea lui Dumnezeu orice situaţie din viaţa noastră. Un compozitor de cântece ne spune să înălţăm în şoaptă rugăciuni pe tot parcursul zilei. Putem rosti în şoaptă o rugăciune în orice moment şi Dumnezeu va răspunde la momentul potrivit! El nu trece cu vederea nimic!


  Mabel Kwei

  Dumnezeu nu omite nimic - 2019. Da! Tatăl nostru ceresc niciodată nu întârzie, nu ignoră, nu dezamăgeşte şi niciodată nu trece cu vederea vreun detaliu din viaţa preaiubiţilor Săi copii. Făgăduinţele Sale sunt sigure. Una dintre ele ne asigură că, dacă vom cere, Dumnezeu ne va da ceea ce avem nevoie.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...