Linia de sosire

  M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da în „ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui. – 2 Timotei 4:7,8

  Era o zi perfectă pentru maratonul din 2007, din San Diego, California.

  Henry, soţul meu, alerga din nou la maraton! Cu o seară înainte îşi trata piciorul rănit. Am fost ispitită să îl descurajez să mai participe la cursă. Dar, ştiindu-i determinarea, m-am abţinut. Stând în tribună împreună cu mulţimea care aclama, mi l-am imaginat pe Henry şchiopătând la linia de final din cauza problemei la picior, care recidivase. Pentru a-mi linişti temerile, m-am concentrat pe cursă, ovaţionând în timp ce alergătorii treceau pe lângă mine.

  Era o atmosferă de sărbătoare, organizatorii felicitându-i pe cei care reuşiseră să treacă linia de final. Se auzea muzică, „Celebrate Good Times, C’mon!” şi „We Are Family”, pe fundal se auzeau ovaţii şi alergătorii au trecut în linie dreaptă pe lângă tribune în efortul lor de a-şi atinge ţinta. Mulţi alergători erau costumaţi. Unii erau îmbrăcaţi ca Elvis sau alte personaje Disney. Tricourile de culoare mov erau ale celor din Leukemia and Lymphoma Society Team in Training. Privind la acest grup, am observat un alergător cu un tricou pe care scria „antrenor”. El alerga alături de un membru al echipei care avea probleme, încurajându-l în timp ce parcurgeau împreună ultimul kilometru al cursei. De câteva ori, antrenorul a alergat la mulţimea de alergători pentru a-i încuraja pe unii membri care aveau nevoie de încurajare. Acest gest de muncă în echipă a putut fi observat pe tot parcursul cursei.

  Apoi l-am văzut pe Henry trecând linia de sosire cu zâmbetul pe buze. Oare de ce mă îngrijorasem eu atâta?

  Eu alerg maratonul vieţii mele. Îmi imaginez mulţimea de tovarăşi creştini care mă ovaţionează în cursa spre linia de final. Aud glasul Tatălui meu care spune: „Se apropie Evelyn din California.” Dar mai cad pe cale, luptându-mă să ajung la ţinta finală.

  Apoi Isus, Antrenorul meu, mă prinde de mână şi mă încurajează blând: „încă puţin, câţiva paşi şi ai ajuns! Vom alerga împreună.”

  Trecând linia de sosire, aud varianta cerului pentru piesa „Celebrate Good Times, C’mon!” Restul mulţimii se alătură cu cântecul „We Are Family”, în timp ce unul de-al lor mai termină cursa.


  Evelyn Porteza-Tabingo

  Linia de sosire - 2019. Eu alerg maratonul vieţii mele. Îmi imaginez mulţimea de tovarăşi creştini care mă ovaţionează în cursa spre linia de final. Aud glasul Tatălui meu care spune: „Se apropie Evelyn din California.” Dar mai cad pe cale, luptându-mă să ajung la ţinta finală.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!