Linia de sosire

  M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da în „ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui. – 2 Timotei 4:7,8

  Era o zi perfectă pentru maratonul din 2007, din San Diego, California.

  Henry, soţul meu, alerga din nou la maraton! Cu o seară înainte îşi trata piciorul rănit. Am fost ispitită să îl descurajez să mai participe la cursă. Dar, ştiindu-i determinarea, m-am abţinut. Stând în tribună împreună cu mulţimea care aclama, mi l-am imaginat pe Henry şchiopătând la linia de final din cauza problemei la picior, care recidivase. Pentru a-mi linişti temerile, m-am concentrat pe cursă, ovaţionând în timp ce alergătorii treceau pe lângă mine.

  Era o atmosferă de sărbătoare, organizatorii felicitându-i pe cei care reuşiseră să treacă linia de final. Se auzea muzică, „Celebrate Good Times, C’mon!” şi „We Are Family”, pe fundal se auzeau ovaţii şi alergătorii au trecut în linie dreaptă pe lângă tribune în efortul lor de a-şi atinge ţinta. Mulţi alergători erau costumaţi. Unii erau îmbrăcaţi ca Elvis sau alte personaje Disney. Tricourile de culoare mov erau ale celor din Leukemia and Lymphoma Society Team in Training. Privind la acest grup, am observat un alergător cu un tricou pe care scria „antrenor”. El alerga alături de un membru al echipei care avea probleme, încurajându-l în timp ce parcurgeau împreună ultimul kilometru al cursei. De câteva ori, antrenorul a alergat la mulţimea de alergători pentru a-i încuraja pe unii membri care aveau nevoie de încurajare. Acest gest de muncă în echipă a putut fi observat pe tot parcursul cursei.

  Apoi l-am văzut pe Henry trecând linia de sosire cu zâmbetul pe buze. Oare de ce mă îngrijorasem eu atâta?

  Eu alerg maratonul vieţii mele. Îmi imaginez mulţimea de tovarăşi creştini care mă ovaţionează în cursa spre linia de final. Aud glasul Tatălui meu care spune: „Se apropie Evelyn din California.” Dar mai cad pe cale, luptându-mă să ajung la ţinta finală.

  Apoi Isus, Antrenorul meu, mă prinde de mână şi mă încurajează blând: „încă puţin, câţiva paşi şi ai ajuns! Vom alerga împreună.”

  Trecând linia de sosire, aud varianta cerului pentru piesa „Celebrate Good Times, C’mon!” Restul mulţimii se alătură cu cântecul „We Are Family”, în timp ce unul de-al lor mai termină cursa.


  Evelyn Porteza-Tabingo

  Linia de sosire - 2019. Eu alerg maratonul vieţii mele. Îmi imaginez mulţimea de tovarăşi creştini care mă ovaţionează în cursa spre linia de final. Aud glasul Tatălui meu care spune: „Se apropie Evelyn din California.” Dar mai cad pe cale, luptându-mă să ajung la ţinta finală.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...