Ajutor!

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. – Psalmii 46:1

  Ora 3:30. Sfârşitul altei zile de şcoală. Înainte de a pleca de la şcoală trebuie să mai fac un lucru — să merg la toaletă. Intru în prima parte a toaletei profesorilor şi închid uşa. Apoi intru în toaletă şi închid uşa. Rotesc mânerul uşii şi încui uşa. Folosesc toaleta. După ce am terminat, rotesc mânerul şi încerc să descui uşa de la toaletă, dar, spre mirarea mea, nu reuşesc să rotesc mânerul de la uşă. Eram încuiată? Nu se poate! încerc din nou. Cu siguranţă eram blocată. Ce să fac?

  Ora 3:40. Majoritatea profesorilor din acea parte a şcolii (partea de sus a clădirii) plecaseră deja. Ce să mă fac? îmi imaginez că petrec noaptea la şcoală. Pentru că se va face târziu şi nu voi ajunge acasă, cu siguranţă soţul meu va observa şi va porni în căutarea mea… dar la şcoală? Era stânjenitor. Cum am putut face un lucru atât de prostesc? Am strigat din nou. Poate mă va auzi secretara şcolii, ea are biroul foarte aproape, programul ei fiind până la 4:30. „Doamna Place! Doamna Place! Sunteţi aici?” Tăcere. Într-un final mi-am amintit să mă rog. Oare de ce nu m-am gândit la asta înainte?

  „Hello? Hello?”

  „Bean? Tu eşti?”

  „Da, m-am încuiat în toaletă.”

  „Mi s-a părut că aud pe cineva strigând.” Doamna Pachai a deschis uşa. „Din întâmplare tocmai mă întorceam pe aici.”

  „Am crezut că aţi plecat.” Relatându-i cele întâmplate, am hotărât să scriem un bileţel şi să îl lipim pe uşa de la baie, ca să nu mai păţească şi altcineva la fel. „Mulţumesc”, i-am spus eu. „Sunt bucuroasă că încă sunteţi aici.”

  Ai fost şi tu vreodată „blocat”? Blocată într-o relaţie. Blocată la un loc de muncă. Blocată în mijlocul familiei. Blocată într-o relaţie neconsacrată cu Dumnezeu. Ai impresia că nu poţi ieşi. Ai încercat orice soluţie şi nimic nu funcţionează.

  Atunci îţi aminteşti că există Dumnezeu, care poate face ca totul să funcţioneze. El va răsuci mânerul, va descuia uşa în situaţia ta şi te va elibera.

  Apoi vei spune: „Isus, mulţumesc! Sunt fericită că încă eşti aici.”


  Dana Bassett M. Bean

  Ajutor! - 2019. Ai fost şi tu vreodată „blocat”? Atunci îţi aminteşti că există Dumnezeu, care poate face ca totul să funcţioneze. El va răsuci mânerul, va descuia uşa în situaţia ta şi te va elibera. Apoi vei spune: „Isus, mulţumesc! Sunt fericită că încă eşti aici.”
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...