Șeful meu v-a urmărit multă vreme

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde. – Isaia 65:24

  Era o zi răcoroasă şi cu zăpadă, dar soacra mea dorea neapărat să îşi scoată salariul. Când tata a refuzat să o ducă, ea a hotărât să meargă singură pe jos. După spusele ei, era doar un kilometru şi jumătate până acolo. Da – un kilometru şi jumătate pe străzi îngheţate, cu zăpadă. Cu cârdul în mână şi-a început aventura prin ninsoarea care se înrăutăţea şi prin vânt. Aproape de strada la care trebuia să ajungă, a hotărât să o ia pe scurtătură printr-un cimitir mare. De la o poartă anume mai avea doar puţin până acasă.

  Când a ajuns la poartă, aceasta era acoperită aproape în întregime de zăpadă. Multă vreme a încercat să dea zăpada din cale pentru a putea deschide poarta, dar fără succes. Dezamăgită, a pornit iar în lunga şi friguroasa călătorie înapoi la intrarea în cimitir. Chiar atunci o camionetă a îngrijitorilor cimitirului a oprit lângă ea. Un bărbat s-a aplecat din cabină şi i-a spus: „Intraţi înăuntru.”

  Mama s-a împotrivit, spunând că este bine. Era în drum spre casă. Bărbatul a spus: „Şeful meu v-a urmărit multă vreme. El m-a trimis să vă iau. Uitaţi-vă la picioarele dumneavoastră goale. S-au albăstrit. Veţi îngheţa de frig. Intraţi înăuntru.” Cu reţinere, mama a urcat în camionetă. Nu a vrut să facă probleme. Şoferul i-a spus din nou: „Şeful meu v-a urmărit multă vreme. Trebuie să ajungeţi acasă.”

  Mai târziu, mama şi-a dat seama că era imposibil ca cineva să vadă acea poartă cu probleme din biroul cimitirului. De asemenea, şoferul nu a întrebat niciodată unde locuia mama. Ieşind din cimitir, doar a virat înspre strada ei. Când au oprit la intersecţie, mama a oftat. În maşina din faţa lor, uitându-se la ei, l-a văzut pe tata. „Este soţul meu!” a murmurat ea. „Va fi foarte supărat că am lipsit atât de mult.” Auzind acestea (povestea ea mai târziu), şoferul s-a uitat la ea cu multă dragoste şi tristeţe în ochi. Apoi a mai virat încă o dată şi a oprit chiar în faţa casei. Înainte de a ieşi din maşină, el a avertizat-o: „Fiţi mai atentă pe viitor. Aţi fi putut muri.” Tăcută, mama a intrat înăuntru, temându-se de explozia care o aştepta din partea tatei. El doar i-a spus că ieşise în căutarea ei. Ea i-a zis că l-a văzut la capătul străzii. „Eram în camionetă. Te uitai direct spre noi.”

  „Nu am văzut nicio camionetă,” a spus el. „Nu a fost nicio camionetă.” Mama se tot gândea la cuvintele şoferului: Şeful meu v-a urmărit multă vreme. El m-a trimis să vă iau.


  Penny Estes Wheele

  Șeful meu v-a urmărit multă vreme - 2019. Înainte de a ieşi din maşină, el a avertizat-o: „Fiţi mai atentă pe viitor. Aţi fi putut muri.” Tăcută, mama a intrat înăuntru, temându-se de explozia care o aştepta din partea tatei. El doar i-a spus că ieşise în căutarea ei. Ea i-a zis că l-a văzut la capătul străzii. „Eram în camionetă. Te uitai direct spre noi.”
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...