A treia oară este cu binecuvântare

  De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea. – Marcu 11:24

  Sânge în scaunul de toaletă: un lucru care ar face ca orice femeie însărcinată să intre în panică. Eram însărcinată în şase săptămâni cu primul meu copil. Înainte de asta mai pierdusem două sarcini şi eram sigură că soarta acelei sarcini era pecetluită. După ce am căzut pe genunchi şi L-am implorat pe Dumnezeu ca de această dată să fie diferit, l-am sunat pe medic, care m-a trimis la o ecografie de urgenţă.

  La acea vreme, soţul meu era plecat, aşa că a trebuit să conduc eu până la cabinetul medical. La ecografiile anterioare de abia reuşisem să merg în picioare, nicidecum să conduc, după ce consumasem un litru de apă ca să mă pregătesc pentru examinare. Cumva, în acea dimineaţă, a fost diferit şi am reuşit să conduc maşina până la cabinetul medicului. În tăcere am înălţat o rugăciune de mulţumire.

  Aşteptând ca asistenta să îmi strige numele, am deschis devoţionalul pe care îl luasem cu mine. Am fost călăuzită către o poveste al cărei mesaj era că doar Dumnezeu poate face imposibilul. Ştiam că nu era o simplă întâmplare că descoperisem acea relatare, ci mai degrabă Duhul Sfânt îmi vorbea mie direct. Apoi mi-am auzit numele.

  Câteva momente mai târziu, gândurile m-au năpădit în timp ce stăteam întinsă pe masa de ecograf. După toate cercetările mele, ştiam că în acea etapă a sarcinii era foarte greu să vezi bătaia inimii la ecograful abdominal. Doctorul mi-a spus că este puţin probabil să vedem ceva. Dar, prin harul lui Dumnezeu, la doar câteva secunde după ce tehnicianul a pus sonda pe abdomen, a găsit bătaia inimii.

  Mi-au curs lacrimi de bucurie. Poate că voi duce până la termen a treia sarcină. Au trecut săptămâni şi a trecut şi primul trimestru de sarcină. M-am rugat în fiecare zi la Dumnezeu ca El să îmi ţină copilul în siguranţă. M-am mai speriat de câteva ori în lunile următoare, dar, în final, Dumnezeu întotdeauna mi-a purtat de grijă mie şi copilului. Vedeţi voi, Dumnezeu nu promite că va înlătura piedicile sau durerea din viaţa noastră, dar El promite că ne va ajuta să trecem prin ele. Aşa cum ne spune Moise în Exodul 14:14, „Domnul Se va lupta pentru voi; dar voi staţi liniştiţi”.

  Rugăciunea şi credinţa neclintită în Dumnezeu şi în planul Său pentru viaţa noastră este tot ce avem nevoie. Credinţa este al şaselea „simţ”, care le întrece pe toate celelalte, dar depinde de noi dacă vrem să o exercităm.

  Ţi-ai folosit rugăciunea şi credinţa neclintită în ultimul timp?


  Renee Farmer

  A treia oară este cu binecuvântare - 2019. Rugăciunea şi credinţa neclintită în Dumnezeu şi în planul Său pentru viaţa noastră este tot ce avem nevoie. Credinţa este al şaselea „simţ”, care le întrece pe toate celelalte, dar depinde de noi dacă vrem să o exercităm.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...