A treia oară este cu binecuvântare

  De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea. – Marcu 11:24

  Sânge în scaunul de toaletă: un lucru care ar face ca orice femeie însărcinată să intre în panică. Eram însărcinată în şase săptămâni cu primul meu copil. Înainte de asta mai pierdusem două sarcini şi eram sigură că soarta acelei sarcini era pecetluită. După ce am căzut pe genunchi şi L-am implorat pe Dumnezeu ca de această dată să fie diferit, l-am sunat pe medic, care m-a trimis la o ecografie de urgenţă.

  La acea vreme, soţul meu era plecat, aşa că a trebuit să conduc eu până la cabinetul medical. La ecografiile anterioare de abia reuşisem să merg în picioare, nicidecum să conduc, după ce consumasem un litru de apă ca să mă pregătesc pentru examinare. Cumva, în acea dimineaţă, a fost diferit şi am reuşit să conduc maşina până la cabinetul medicului. În tăcere am înălţat o rugăciune de mulţumire.

  Aşteptând ca asistenta să îmi strige numele, am deschis devoţionalul pe care îl luasem cu mine. Am fost călăuzită către o poveste al cărei mesaj era că doar Dumnezeu poate face imposibilul. Ştiam că nu era o simplă întâmplare că descoperisem acea relatare, ci mai degrabă Duhul Sfânt îmi vorbea mie direct. Apoi mi-am auzit numele.

  Câteva momente mai târziu, gândurile m-au năpădit în timp ce stăteam întinsă pe masa de ecograf. După toate cercetările mele, ştiam că în acea etapă a sarcinii era foarte greu să vezi bătaia inimii la ecograful abdominal. Doctorul mi-a spus că este puţin probabil să vedem ceva. Dar, prin harul lui Dumnezeu, la doar câteva secunde după ce tehnicianul a pus sonda pe abdomen, a găsit bătaia inimii.

  Mi-au curs lacrimi de bucurie. Poate că voi duce până la termen a treia sarcină. Au trecut săptămâni şi a trecut şi primul trimestru de sarcină. M-am rugat în fiecare zi la Dumnezeu ca El să îmi ţină copilul în siguranţă. M-am mai speriat de câteva ori în lunile următoare, dar, în final, Dumnezeu întotdeauna mi-a purtat de grijă mie şi copilului. Vedeţi voi, Dumnezeu nu promite că va înlătura piedicile sau durerea din viaţa noastră, dar El promite că ne va ajuta să trecem prin ele. Aşa cum ne spune Moise în Exodul 14:14, „Domnul Se va lupta pentru voi; dar voi staţi liniştiţi”.

  Rugăciunea şi credinţa neclintită în Dumnezeu şi în planul Său pentru viaţa noastră este tot ce avem nevoie. Credinţa este al şaselea „simţ”, care le întrece pe toate celelalte, dar depinde de noi dacă vrem să o exercităm.

  Ţi-ai folosit rugăciunea şi credinţa neclintită în ultimul timp?


  Renee Farmer

  A treia oară este cu binecuvântare - 2019. Rugăciunea şi credinţa neclintită în Dumnezeu şi în planul Său pentru viaţa noastră este tot ce avem nevoie. Credinţa este al şaselea „simţ”, care le întrece pe toate celelalte, dar depinde de noi dacă vrem să o exercităm.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...