Rezultate încununate de succes

  Ferice de cel ce rabdă ispita. Căci, după ce a fost găsit bun, va primi cununa vieţii pe care a făgăduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc. – lacov 1:12

  Sonny ar spune că am „zburat” pe lângă panoul publicitar de pe Autostrada 395 spre periferia oraşului Hermiston, Oregon. Eu, sora mea, Jan, şi Sonny (fiul meu autist de douăzeci şi opt de ani) ieşisem în oraş pentru a ne bucura şi a merge la cumpărături. Într-o jumătate de secundă am citit mesajul scris pe panoul publicitar. „Chestia aceea: «Iubeşte-ţi aproapele.» Eu o iau în serios! – Dumnezeu.”

  De la naşterea lui Sonny ne-am considerat norocoşi că puteam locui în Alberta, Canada. Sunt foarte recunoscătoare pentru sistemul nostru sanitar. Totuşi, nu sunt întotdeauna atentă la problemele şi provocările cu care se confruntă guvernul în privinţa îngrijirii şi finanţării persoanelor care trăiesc cu o problemă de dezvoltare întreaga viaţă. Este nevoie de oameni dedicaţi şi de muncă în echipă pentru a face ca sistemul să meargă într-o direcţie pozitivă şi plină de compasiune. Cu ajutorul programelor de zi, care sunt coordonate cu „excelenţă” de furnizorii de servicii, Sonny trăieşte o viaţă fericită şi plină de sens. Contractul cu Family Managed Supports (FMS) ne oferă finanţare în scopuri educaţionale – acesta a fost motivul pentru care am ieşit la cumpărături!

  Este o adevărată bucurie să faci cumpărături cu Sonny, căutând obiecte ieftine, care să îl inspire să decoreze şi să ofere altora aşa cum îl inspiră Duhul Sfânt. Dăruind, Sonny continuă să îşi dezvolte aptitudinile sociale. El a devenit un ambasador al bunăvoinţei şi un susţinător al celor care trăiesc cu dizabilităţi de dezvoltare.

  Sonny are un vocabular limitat, dar duhul lui blând vorbeşte mai tare decât el. Pe lângă piesele de artizanat care sunt făcute din inimă, el mai oferă şi o mică broşură cu povestiri uimitoare despre proiectul misionar al familiei noastre şi călătoria noastră misionară. Odată cu trecerea timpului, aceste povestiri devin tot mai bune. Cam în vremea când am început să folosim FMS, Isus ne-a dat şi o declaraţie de misiune:

  We Are In It – To Win It… The Crown of Life (n.tr. Suntem aici – Ca să câştigăm… Cununa vieţii).

  În mesajul său televizat din decembrie 2014, prim-ministrul Stephen Harper a spus: „Canada este o naţiune plină de compasiune!” Sunt întru totul de acord. Povestirile despre „rezultatele încununate de succes” pentru timpul şi banii investiţi în vieţile celor cu dizabilităţi de dezvoltare şi familiile lor sunt pline de putere. Noi suntem panourile publicitare vii ale lui Dumnezeu!


  Deborah Sanders

  Rezultate încununate de succes - 2019. Povestirile despre „rezultatele încununate de succes” pentru timpul şi banii investiţi în vieţile celor cu dizabilităţi de dezvoltare şi familiile lor sunt pline de putere. Noi suntem panourile publicitare vii ale lui Dumnezeu!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...