Nu renunța

  Popoare, în orice vreme, încredeţi-vă în El, vărsaţi-vă inimile înaintea Lui! Dumnezeu este adăpostul nostru. – Psalmii 62:8

  Înainte de a ne muta în Florida, am contactat comitetul pentru educaţie din oraşul unde urma să locuim.

  După ce am ajuns în oraş mi-am propus să merg la biroul doamnei care mă putea ajuta să fiu acreditată şi în noul stat. Dar ea a trebuit să plece mai repede pentru a fi cu soţul ei bolnav. Asistenta ei mi-a luat datele de contact şi le-a transmis mai departe autorităţilor competente, care au reuşit să mă ajute să obţin autorizaţie din partea Departamentului de educaţie din acel stat.

  Atunci a început aşteptarea. Timpul trecea şi trecea. Când am crezut că era suficient, am hotărât să contactez Secţia de autorizări a departamentului Educaţie.

  Am fost şocată când mi s-a spus că nimeni din departament nu putea localiza informaţia trimisă lor!

  Informaţia s-a pierdut? Chiar aşa? Nu îmi venea să cred!

  Trebuia să trimit din nou fişele şcolare, să completez din nou formularele şi să iniţiez întreg procesul de la zero. M-am uitat la soţul meu şi am spus: „La drum.” Data viitoare voi înmâna personal informaţiile necesare persoanei calificate. Voi obţine dreptul de practică.

  După ce am adunat din nou toate informaţiile necesare şi am completat toate formularele, am pornit înspre destinaţia propusă împreună cu soţul meu. După ce am oferit toate informaţiile personale pentru a putea intra în clădirea Departamentului de educaţie, am găsit şi biroul unde trebuia să merg. Un domn îi ajuta pe oamenii de acolo. Totuşi, când mi-a venit rândul să vorbesc cu el, mi-a spus foarte sec: „Trebuie să sunaţi la telefon pentru ajutor, eu acum plec în pauza de prânz.” Am pus mâna pe telefon, am sunat şi am fost ajutată de o doamnă foarte amabilă. Câteva zile mai târziu, după încă o vizită, aveam acreditarea.

  Am mers cu soţul meu la şaptesprezece şcoli pentru a-mi depune CV-ul, dar niciuna nu mi-a oferit un loc de muncă. Deşi eram foarte descurajată după al doilea interviu, am mers înaintea Tatălui în rugăciune şi I-am spus ce simţeam. El a înţeles şi a răspuns rugăciunii mele. Nu a trecut mult timp şi aveam un loc de muncă.

  Ce situaţii şi ce simţăminte trebuie să prezinţi şi tu înaintea Tatălui ceresc în această zi?


  Bertha Hall

  Nu renunța - 2019. Deşi eram foarte descurajată după al doilea interviu, am mers înaintea Tatălui în rugăciune şi I-am spus ce simţeam. El a înţeles şi a răspuns rugăciunii mele. Nu a trecut mult timp şi aveam un loc de muncă.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...