Nu renunța

  Popoare, în orice vreme, încredeţi-vă în El, vărsaţi-vă inimile înaintea Lui! Dumnezeu este adăpostul nostru. – Psalmii 62:8

  Înainte de a ne muta în Florida, am contactat comitetul pentru educaţie din oraşul unde urma să locuim.

  După ce am ajuns în oraş mi-am propus să merg la biroul doamnei care mă putea ajuta să fiu acreditată şi în noul stat. Dar ea a trebuit să plece mai repede pentru a fi cu soţul ei bolnav. Asistenta ei mi-a luat datele de contact şi le-a transmis mai departe autorităţilor competente, care au reuşit să mă ajute să obţin autorizaţie din partea Departamentului de educaţie din acel stat.

  Atunci a început aşteptarea. Timpul trecea şi trecea. Când am crezut că era suficient, am hotărât să contactez Secţia de autorizări a departamentului Educaţie.

  Am fost şocată când mi s-a spus că nimeni din departament nu putea localiza informaţia trimisă lor!

  Informaţia s-a pierdut? Chiar aşa? Nu îmi venea să cred!

  Trebuia să trimit din nou fişele şcolare, să completez din nou formularele şi să iniţiez întreg procesul de la zero. M-am uitat la soţul meu şi am spus: „La drum.” Data viitoare voi înmâna personal informaţiile necesare persoanei calificate. Voi obţine dreptul de practică.

  După ce am adunat din nou toate informaţiile necesare şi am completat toate formularele, am pornit înspre destinaţia propusă împreună cu soţul meu. După ce am oferit toate informaţiile personale pentru a putea intra în clădirea Departamentului de educaţie, am găsit şi biroul unde trebuia să merg. Un domn îi ajuta pe oamenii de acolo. Totuşi, când mi-a venit rândul să vorbesc cu el, mi-a spus foarte sec: „Trebuie să sunaţi la telefon pentru ajutor, eu acum plec în pauza de prânz.” Am pus mâna pe telefon, am sunat şi am fost ajutată de o doamnă foarte amabilă. Câteva zile mai târziu, după încă o vizită, aveam acreditarea.

  Am mers cu soţul meu la şaptesprezece şcoli pentru a-mi depune CV-ul, dar niciuna nu mi-a oferit un loc de muncă. Deşi eram foarte descurajată după al doilea interviu, am mers înaintea Tatălui în rugăciune şi I-am spus ce simţeam. El a înţeles şi a răspuns rugăciunii mele. Nu a trecut mult timp şi aveam un loc de muncă.

  Ce situaţii şi ce simţăminte trebuie să prezinţi şi tu înaintea Tatălui ceresc în această zi?


  Bertha Hall

  Nu renunța - 2019. Deşi eram foarte descurajată după al doilea interviu, am mers înaintea Tatălui în rugăciune şi I-am spus ce simţeam. El a înţeles şi a răspuns rugăciunii mele. Nu a trecut mult timp şi aveam un loc de muncă.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Ce am învățat de la un uragan?

  Am fost binecuvântați pentru că toți cunoscuții mei s-au rugat ca apa să nu ne cauzeze daune. Dumnezeu a protejat cartierul și nicio picătură nu a trecut peste acel dig.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...