Intervenția lui Dumnezeu

  Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările. – Proverbele 3:6

  Îmi doream să particip la o conferinţă mare a bisericii, din 2015, care urma să se ţină în San Antonio, Texas, şi am început să planific din timp. Mă gândeam că va fi palpitant să vizitez alt stat, să văd peisaje noi şi să aud alte sunete. Aşa că, după ce L-am rugat pe Dumnezeu să fie în toate planurile mele, am început să investesc şi bani în transport şi în a rezerva o cameră de hotel. Urma să merg cu autobuzul şi să împart camera cu încă o persoană. În lunile care au urmat, am continuat să mă rog zilnic lui Dumnezeu pentru călăuzirea şi protecţia Sa în călătoria de douăzeci şi patru de ore cu autobuzul din Georgia până în Texas.

  Până în aprilie 2015 am reuşit să plătesc tot ce îmi era necesar pentru conferinţă. Prietenele mele, care cunoşteau zona San Antonio, m-au încurajat să vizitez anumite puncte turistice şi să încerc o excursie cu barca înainte de a mă întoarce acasă. Ultima săptămână din iunie a fost plină de entuziasm, am început să îmi fac bagajele. Deşi eram programaţi să plecăm miercuri, luni eu eram deja pregătită de plecare.

  Apoi a început totul! Marţi dimineaţa, în jurul orei şase, o durere mută în partea dreaptă a abdomenului m-a trezit. Durerea era tot mai intensă şi curând a apărut şi senzaţia de greaţă. Am crezut că simptomele mele erau temporare, deoarece în 1986 am avut o operaţie prin care mi-a fost îndepărtată vezica biliară. Dar simptomele erau tot mai grave şi în cele din urmă a trebuit să sun la salvare pentru a fi transportată la cel mai apropiat spital, la aproape treizeci de kilometri de casă. De îndată mi s-a administrat medicaţie pentru simptomele de durere, care au şi încetat. Mi-au făcut analize, un computer tomograf şi alte teste. Acum mă simţeam mai bine şi l-am întrebat pe medicul curant dacă aş fi putut merge în Texas ziua următoare. El a răspuns empatic: „în niciun caz! Enzimele hepatice sunt de douăzeci de ori mai mari decât normalul şi canalul biliar este foarte dilatat. Facem pregătiri pentru a vă transfera la un alt spital pentru curăţarea canalului biliar.” Am fost transferată în doar câteva minute. La scanarea RMN s-a descoperit un chist înconjurat de pietre în canalul biliar comun. Blocajul a fost îndepărtat printr-o procedură medicală şi trei zile mai târziu am fost externată, fără niciun simptom, dar nefiind în stare să mai pornesc spre conferinţă.

  Fiecare dintre noi trebuie să îşi încredinţeze planurile în mâna lui Dumnezeu şi să îi mulţumim pentru călăuzirea Sa plină de înţelepciune.


  Missilene B. Edwards

  Intervenția lui Dumnezeu - 2019. Fiecare dintre noi trebuie să îşi încredinţeze planurile în mâna lui Dumnezeu şi să îi mulţumim pentru călăuzirea Sa plină de înţelepciune.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...