Intervenția lui Dumnezeu

  Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările. – Proverbele 3:6

  Îmi doream să particip la o conferinţă mare a bisericii, din 2015, care urma să se ţină în San Antonio, Texas, şi am început să planific din timp. Mă gândeam că va fi palpitant să vizitez alt stat, să văd peisaje noi şi să aud alte sunete. Aşa că, după ce L-am rugat pe Dumnezeu să fie în toate planurile mele, am început să investesc şi bani în transport şi în a rezerva o cameră de hotel. Urma să merg cu autobuzul şi să împart camera cu încă o persoană. În lunile care au urmat, am continuat să mă rog zilnic lui Dumnezeu pentru călăuzirea şi protecţia Sa în călătoria de douăzeci şi patru de ore cu autobuzul din Georgia până în Texas.

  Până în aprilie 2015 am reuşit să plătesc tot ce îmi era necesar pentru conferinţă. Prietenele mele, care cunoşteau zona San Antonio, m-au încurajat să vizitez anumite puncte turistice şi să încerc o excursie cu barca înainte de a mă întoarce acasă. Ultima săptămână din iunie a fost plină de entuziasm, am început să îmi fac bagajele. Deşi eram programaţi să plecăm miercuri, luni eu eram deja pregătită de plecare.

  Apoi a început totul! Marţi dimineaţa, în jurul orei şase, o durere mută în partea dreaptă a abdomenului m-a trezit. Durerea era tot mai intensă şi curând a apărut şi senzaţia de greaţă. Am crezut că simptomele mele erau temporare, deoarece în 1986 am avut o operaţie prin care mi-a fost îndepărtată vezica biliară. Dar simptomele erau tot mai grave şi în cele din urmă a trebuit să sun la salvare pentru a fi transportată la cel mai apropiat spital, la aproape treizeci de kilometri de casă. De îndată mi s-a administrat medicaţie pentru simptomele de durere, care au şi încetat. Mi-au făcut analize, un computer tomograf şi alte teste. Acum mă simţeam mai bine şi l-am întrebat pe medicul curant dacă aş fi putut merge în Texas ziua următoare. El a răspuns empatic: „în niciun caz! Enzimele hepatice sunt de douăzeci de ori mai mari decât normalul şi canalul biliar este foarte dilatat. Facem pregătiri pentru a vă transfera la un alt spital pentru curăţarea canalului biliar.” Am fost transferată în doar câteva minute. La scanarea RMN s-a descoperit un chist înconjurat de pietre în canalul biliar comun. Blocajul a fost îndepărtat printr-o procedură medicală şi trei zile mai târziu am fost externată, fără niciun simptom, dar nefiind în stare să mai pornesc spre conferinţă.

  Fiecare dintre noi trebuie să îşi încredinţeze planurile în mâna lui Dumnezeu şi să îi mulţumim pentru călăuzirea Sa plină de înţelepciune.


  Missilene B. Edwards

  Intervenția lui Dumnezeu - 2019. Fiecare dintre noi trebuie să îşi încredinţeze planurile în mâna lui Dumnezeu şi să îi mulţumim pentru călăuzirea Sa plină de înţelepciune.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Despărțirea nu va mai fi!

  Mereu îmi va lipsi Sadie, dar, de fiecare dată când mi-amintesc de această pierdere, mă gândesc și la marele sacrificiu pe care Dumnezeu l-a făcut pentru tine și pentru mine. El s-a separat de Fiul Său ca noi să putem avea viața veșnică împreună cu El, acolo unde niciodată nu vor mai fi despărțiri.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...