Voi fi acolo

  Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta! – Deuteronomul 31:8

  Mătuşa mea m-a înscris la o şcoală privată la câţiva kilometri de casă. În fiecare dimineaţă mă ducea la şcoală şi o altă rudă de-a mea mă lua după ore. În drum spre şcoală, mătuşa mea mă asigura din nou şi din nou că cineva mă va aştepta la sfârşitul orelor şi să nu mă îngrijorez. Tot ce trebuia să fac era să stau în faţa şcolii pentru ca persoana care venea să mă ia să mă poată vedea.

  Într-o dimineaţă, mergând spre şcoală, mătuşa mea mi-a spus că ea urma să vină să mă ia la terminarea orelor. A spus că va ajunge în faţa şcolii cât poate de repede. Trebuia să aştept doar câteva minute.

  Imediat după ce s-au terminat orele, am mers în faţa şcolii. Am stat acolo şi am aşteptat-o pe mătuşa mea să sosească. La început nu a fost chiar rău, mai erau şi alţi copii care îşi aşteptau părinţii. Dar văzându-i pe toţi că merg spre casă, am început să mă îngrijorez că mătuşa mea nu va mai veni după mine. Apoi am rămas chiar singură. Mă forţam să nu plâng, aşa că mergeam în stânga şi în dreapta pe lângă şcoală. Femeia de serviciu a rămas cu mine o vreme, până a plecat şi ea acasă. Mătuşa mea nu era nicăieri.

  La devoţionalul de dimineaţă, mătuşa mi-a reamintit că ea va veni după mine să mă ia. Mi-a mai spus că, dacă începe să îmi fie teamă, pot vorbi cu Dumnezeu. Aşa că am înălţat o scurtă rugăciune. Totuşi, la vârsta de şapte ani (chiar şi cu rugăciune) este foarte greu să aştepţi. Treizeci de minute mai târziu (care mi s-au părut ore) am văzut-o pe mătuşa mea venind. Ea a fost reţinută puţin cu o treabă şi de aceea nu a reuşit să ajungă la timp la şcoală. Totuşi, deoarece promisese că va veni să mă ia, a vrut să fie sigură că îşi îndeplineşte promisiunea. Am fost foarte bucuroasă să o văd! Mătuşa mea s-a ţinut de promisiune în ciuda obstacolelor.

  Tot aşa şi Dumnezeu, El îşi ţine promisiunile. Uneori suntem speriaţi văzând anumite evenimente din viaţa noastră şi începem să ne îndoim că Dumnezeu va fi acolo atunci când avem nevoie de El. Simţim că nu mai este nicio cale de ieşire. Versetul biblic de astăzi ne reaminteşte că Dumnezeu promite să fie cu fiecare dintre noi, indiferent de situaţie.

  Nu uita, Dumnezeu nu te va părăsi şi nu te va uita. Făgăduinţele Sale sunt sigure şi adevărate.


  Diantha Hall-Smith

  Voi fi acolo - 2019. Uneori suntem speriaţi văzând anumite evenimente din viaţa noastră şi începem să ne îndoim că Dumnezeu va fi acolo atunci când avem nevoie de El. Simţim că nu mai este nicio cale de ieşire. Versetul biblic de astăzi ne reaminteşte că Dumnezeu promite să fie cu fiecare dintre noi, indiferent de situaţie.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...