Dă-mi un semn

  Doamne, ascultă-mi rugăciunea, pleacă-Ţi urechea la cererile mele! Ascultă-mă în credincioşia şi dreptatea Tai- Psalmii 143:1

  Eu şi familia mea ne-am mutat pentru a locui pe o insulă tropicală, un adevărat paradis! Nu mi-am căutat de lucru imediat ce ne-am mutat. Trebuia să aranjez lucrurile prin casă şi să îi ajut pe copii să se acomodeze la şcoală şi la biserică. Totuşi, planul era să caut un loc de muncă cu jumătate de normă când simţeam că era potrivit.

  Apoi, într-o zi, soţul meu a venit acasă şi mi-a spus că un prieten l-a întrebat dacă aveam un loc de muncă sau dacă aş vrea să lucrez. Aşa că soţul meu i-a spus să mă sune, lucru pe care l-a şi făcut. Am acceptat să merg la un interviu şi să aflu mai multe despre oferta de lucru.

  Doi manageri mi-au prezentat foarte multe informaţii şi mi-au spus că ar trebui să merg la lucru de la ora 8 dimineaţa până la 4 după-masa, cinci zile pe săptămână. Pe loc m-am şi gândit: Nu, nu este locul de muncă potrivit pentru mine. Copiii sunt încă prea mici pentru ca eu să îmi permit să lipsesc atât de mult. I-am spus acest lucru şi soţului meu când am ajuns acasă. Câteva săptămâni mai târziu m-a sunat din nou prietenul nostru, rugându-mă să merg din nou la un interviu cu „şeful”. Şeful era foarte de treabă şi flexibil. Nu ştiu ce au auzit ei despre mine de la firmele la care am lucrat înainte, dar trebuie să fi fost de bine. S-au oferit să creeze un post special pentru mine! Chiar mai mult, mi s-a spus că îmi puteam face eu programul de lucru cum doream. Chiar şi tariful pe oră era negociabil! Am cerut să îmi acorde timp pentru a mă consulta cu soţul meu. Părea prea perfect ca să fie adevărat!

  După al doilea interviu am mers în plimbare la o lagună din apropiere. Îmi place să stau înconjurată de frumuseţea şi liniştea din acele locuri, să vorbesc cu Dumnezeu. De felul meu, sunt o persoană care cere semne clare, altfel îmi este teamă că nu reuşesc să îmi dau seama care este voia lui Dumnezeu. Cred că sunt puţin comică! în acea zi însorită am observat nişte nori albi pe cer. Aşa că I-am spus Domnului că, dacă El îmi va arăta semnul OK (V) în nori, acela era un indiciu pentru mine că trebuie să accept oferta. Am privit spre cer, m-am întors împrejur şi am văzut un nor în formă perfectă de V. Am fost foarte entuziasmată — primisem un răspuns. Am acceptat oferta de muncă şi am fost mult binecuvântată!

  Te încurajez, atunci când este cazul, să îi ceri în rugăciune lui Dumnezeu un semn pentru călăuzirea Sa specială atunci când trebuie să iei decizii. Este uimitor să vezi cum răspunde Dumnezeu.


  Donna Engu

  Dă-mi un semn - 2019. Te încurajez, atunci când este cazul, să îi ceri în rugăciune lui Dumnezeu un semn pentru călăuzirea Sa specială atunci când trebuie să iei decizii. Este uimitor să vezi cum răspunde Dumnezeu.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...