Dă-mi un semn

  Doamne, ascultă-mi rugăciunea, pleacă-Ţi urechea la cererile mele! Ascultă-mă în credincioşia şi dreptatea Tai- Psalmii 143:1

  Eu şi familia mea ne-am mutat pentru a locui pe o insulă tropicală, un adevărat paradis! Nu mi-am căutat de lucru imediat ce ne-am mutat. Trebuia să aranjez lucrurile prin casă şi să îi ajut pe copii să se acomodeze la şcoală şi la biserică. Totuşi, planul era să caut un loc de muncă cu jumătate de normă când simţeam că era potrivit.

  Apoi, într-o zi, soţul meu a venit acasă şi mi-a spus că un prieten l-a întrebat dacă aveam un loc de muncă sau dacă aş vrea să lucrez. Aşa că soţul meu i-a spus să mă sune, lucru pe care l-a şi făcut. Am acceptat să merg la un interviu şi să aflu mai multe despre oferta de lucru.

  Doi manageri mi-au prezentat foarte multe informaţii şi mi-au spus că ar trebui să merg la lucru de la ora 8 dimineaţa până la 4 după-masa, cinci zile pe săptămână. Pe loc m-am şi gândit: Nu, nu este locul de muncă potrivit pentru mine. Copiii sunt încă prea mici pentru ca eu să îmi permit să lipsesc atât de mult. I-am spus acest lucru şi soţului meu când am ajuns acasă. Câteva săptămâni mai târziu m-a sunat din nou prietenul nostru, rugându-mă să merg din nou la un interviu cu „şeful”. Şeful era foarte de treabă şi flexibil. Nu ştiu ce au auzit ei despre mine de la firmele la care am lucrat înainte, dar trebuie să fi fost de bine. S-au oferit să creeze un post special pentru mine! Chiar mai mult, mi s-a spus că îmi puteam face eu programul de lucru cum doream. Chiar şi tariful pe oră era negociabil! Am cerut să îmi acorde timp pentru a mă consulta cu soţul meu. Părea prea perfect ca să fie adevărat!

  După al doilea interviu am mers în plimbare la o lagună din apropiere. Îmi place să stau înconjurată de frumuseţea şi liniştea din acele locuri, să vorbesc cu Dumnezeu. De felul meu, sunt o persoană care cere semne clare, altfel îmi este teamă că nu reuşesc să îmi dau seama care este voia lui Dumnezeu. Cred că sunt puţin comică! în acea zi însorită am observat nişte nori albi pe cer. Aşa că I-am spus Domnului că, dacă El îmi va arăta semnul OK (V) în nori, acela era un indiciu pentru mine că trebuie să accept oferta. Am privit spre cer, m-am întors împrejur şi am văzut un nor în formă perfectă de V. Am fost foarte entuziasmată — primisem un răspuns. Am acceptat oferta de muncă şi am fost mult binecuvântată!

  Te încurajez, atunci când este cazul, să îi ceri în rugăciune lui Dumnezeu un semn pentru călăuzirea Sa specială atunci când trebuie să iei decizii. Este uimitor să vezi cum răspunde Dumnezeu.


  Donna Engu

  Dă-mi un semn - 2019. Te încurajez, atunci când este cazul, să îi ceri în rugăciune lui Dumnezeu un semn pentru călăuzirea Sa specială atunci când trebuie să iei decizii. Este uimitor să vezi cum răspunde Dumnezeu.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Ce am învățat de la un uragan?

  Am fost binecuvântați pentru că toți cunoscuții mei s-au rugat ca apa să nu ne cauzeze daune. Dumnezeu a protejat cartierul și nicio picătură nu a trecut peste acel dig.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...