Brațele iubirii

  Domnul oştirilor este cu noi, Dumnezeul lui lacov este un turn de scăpare pentru noi. – Psalmii 46:7

  Doamne, să îmi schimb locul de muncă sau să rămân? Sănătatea mea se înrăutăţeşte tot mai tare… pe de altă parte, avem cheltuieli şi facturi de plătit! Chiar nu ştiu ce să fac! Această rugăciune şi aceste îngrijorări au fost în mintea mea în ultimele şase luni. Am concluzionat că ar trebui să rămân la acest loc de muncă până când se va ivi o ocazie mai bună. Dar asta nu s-a întâmplat niciodată, aşa că am continuat să muncesc – în ciuda problemei mele serioase cu tiroida – intr-un ritm pe care nu am putut să îl menţin. Dumnezeu mi-a arătat că voia Lui era ca eu să demisionez de la acel loc de muncă, dar m-am convins pe mine însumi că trebuie să existe o altă cale — ceva mai puţin drastic. Până la urmă am recunoscut în rugăciune că greşisem şi că ştiam că Domnul voia să fac primul pas prin credinţă. După ce am discutat despre această decizie cu soţul meu, amândoi am decis ca eu să demisionez de la acea slujbă. Să spunem doar că Dumnezeu cu adevărat lucrează pe căi necunoscute!

  Auzim multe despre trăirea prin credinţă, dar când vine timpul ca noi să punem credinţa în practică, deseori ne îngrozim. Întotdeauna spunem „Amin!” în biserică atunci când ascultăm predici şi când predicatorul spune: „Credinciosul va trăi prin credinţă!” Dar în vreme de strâmtorare, uneori ne dăm seama cât de puţină credinţă avem! Dar Dumnezeu este acolo şi ne aminteşte din Cuvântul Lui că El ne va călăuzi şi ne va proteja. El va avea grijă de noi şi va corecta defectele noastre.

  Tu ştii care este voia lui Dumnezeu pentru deciziile din viaţa ta? Contează dacă ai sau nu aprobare din partea oamenilor? Cei dragi ai tăi înţeleg de ce iei anumite decizii? Este totul clar în mintea ta? Aceste întrebări arată către acelaşi principiu: încrede-te în Dumnezeu. El are grijă şi de lucrurile mari, şi de cele mici — de toate detaliile — şi El va pune detaliile finale în poveştile noastre.

  Trebuie să spun că Dumnezeu este cu adevărat bun. El are soluţii la problemele la care noi nu mai vedeam nicio cale de scăpare. Doar încrede-te în Dumnezeu. Este bugetul nostru acum acoperit? Da. Sănătatea este bună? Da. Sunt odihnită, fericită şi recunoscătoare? Absolut, da!

  Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de celelalte opţiuni. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de tine. El ne-a creat, aşa că El ştie foarte bine ceea ce noi avem nevoie şi cum să Se îngrijească de cele necesare. Dragostea şi mila Lui ne vor călăuzi. Duhul Lui cel Sfânt ne va sprijini.

  Să ne încredem şi să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru cel mai bun loc în care putem fi astăzi — în braţele iubirii Lui!


  Yvita Antonette Villalona Bacchus

  Brațele iubirii - 2019. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de celelalte opţiuni. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de tine. El ne-a creat, aşa că El ştie foarte bine ceea ce noi avem nevoie şi cum să Se îngrijească de cele necesare. Dragostea şi mila Lui ne vor călăuzi. Duhul Lui cel Sfânt ne va sprijini.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...