Brațele iubirii

  Domnul oştirilor este cu noi, Dumnezeul lui lacov este un turn de scăpare pentru noi. – Psalmii 46:7

  Doamne, să îmi schimb locul de muncă sau să rămân? Sănătatea mea se înrăutăţeşte tot mai tare… pe de altă parte, avem cheltuieli şi facturi de plătit! Chiar nu ştiu ce să fac! Această rugăciune şi aceste îngrijorări au fost în mintea mea în ultimele şase luni. Am concluzionat că ar trebui să rămân la acest loc de muncă până când se va ivi o ocazie mai bună. Dar asta nu s-a întâmplat niciodată, aşa că am continuat să muncesc – în ciuda problemei mele serioase cu tiroida – intr-un ritm pe care nu am putut să îl menţin. Dumnezeu mi-a arătat că voia Lui era ca eu să demisionez de la acel loc de muncă, dar m-am convins pe mine însumi că trebuie să existe o altă cale — ceva mai puţin drastic. Până la urmă am recunoscut în rugăciune că greşisem şi că ştiam că Domnul voia să fac primul pas prin credinţă. După ce am discutat despre această decizie cu soţul meu, amândoi am decis ca eu să demisionez de la acea slujbă. Să spunem doar că Dumnezeu cu adevărat lucrează pe căi necunoscute!

  Auzim multe despre trăirea prin credinţă, dar când vine timpul ca noi să punem credinţa în practică, deseori ne îngrozim. Întotdeauna spunem „Amin!” în biserică atunci când ascultăm predici şi când predicatorul spune: „Credinciosul va trăi prin credinţă!” Dar în vreme de strâmtorare, uneori ne dăm seama cât de puţină credinţă avem! Dar Dumnezeu este acolo şi ne aminteşte din Cuvântul Lui că El ne va călăuzi şi ne va proteja. El va avea grijă de noi şi va corecta defectele noastre.

  Tu ştii care este voia lui Dumnezeu pentru deciziile din viaţa ta? Contează dacă ai sau nu aprobare din partea oamenilor? Cei dragi ai tăi înţeleg de ce iei anumite decizii? Este totul clar în mintea ta? Aceste întrebări arată către acelaşi principiu: încrede-te în Dumnezeu. El are grijă şi de lucrurile mari, şi de cele mici — de toate detaliile — şi El va pune detaliile finale în poveştile noastre.

  Trebuie să spun că Dumnezeu este cu adevărat bun. El are soluţii la problemele la care noi nu mai vedeam nicio cale de scăpare. Doar încrede-te în Dumnezeu. Este bugetul nostru acum acoperit? Da. Sănătatea este bună? Da. Sunt odihnită, fericită şi recunoscătoare? Absolut, da!

  Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de celelalte opţiuni. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de tine. El ne-a creat, aşa că El ştie foarte bine ceea ce noi avem nevoie şi cum să Se îngrijească de cele necesare. Dragostea şi mila Lui ne vor călăuzi. Duhul Lui cel Sfânt ne va sprijini.

  Să ne încredem şi să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru cel mai bun loc în care putem fi astăzi — în braţele iubirii Lui!


  Yvita Antonette Villalona Bacchus

  Brațele iubirii - 2019. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de celelalte opţiuni. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de tine. El ne-a creat, aşa că El ştie foarte bine ceea ce noi avem nevoie şi cum să Se îngrijească de cele necesare. Dragostea şi mila Lui ne vor călăuzi. Duhul Lui cel Sfânt ne va sprijini.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...