Știu că și El mă iubește

  Deci dacă Fiul vă face slobozi, veţi fi cu adevărat slobozi. – loan 8:36

  Când am simţit o durere în piept, m-am dus la doctor. El mi-a confirmat temerile, aşa că am programat o operaţie. După ce am plecat din biroul doctorului, m-am dus la o biserică apropiată unde am plâns şi m-am predat din nou lui Dumnezeu.

  Înainte de operaţie, m-am rugat neîncetat ca Dumnezeu să îmi ofere vindecare. M-am gândit la viaţa mea de slujire împreună cu soţul meu. I-am amintit cum am muncit pentru Domnul în Owerri, pe vremea când eram prim-diaconeasă. Nu aveam biserică, aşa că ne închinam într-o clasă fără uşi dintr-o şcoală publică. Fiind singură, aş fî înfruntat şi furtuni torenţiale pentru a face ca biserica să fie pregătită pentru serviciile de închinare. De asemenea, vinerea mă duceam la şcoala din apropiere să îi iau pe elevi. Duminica, înainte să Îi duc înapoi la şcoală, le dădeam să mănânce.

  În timpul orei mele de rugăciune, gândindu-mă dacă nu cumva mi-a scăpat vreo binecuvântare pentru care voiam să îi mulţumesc lui Dumnezeu, o voce a spus inimii mele: „Cum poţi să uiţi ce ţi s-a întâmplat la Aba?” Mi-am amintit cum Dumnezeu m-a smuls din mâna celui rău în timpul unui proiect de la colegiu, apoi I-am mulţumit din nou.

  Pastorul meu a venit într-o dimineaţă la spital după ce am ieşit din operaţie, împreună cu soţul meu şi alţi membri ai familiei mele. După operaţie a urmat o serie de şedinţe de chimioterapie. Apoi doctorul mi-a dat alte tratamente în plus. Deja soţul meu plecase în Statele Unite pentru o perioadă sabatică, înainte să se întoarcă în Nigeria. Nu aveam niciun ban. Copiii mei, cu toate că făceau şcoala cu ajutorul creditelor pentru studenţi, mă ajutau cu combustibilul pentru maşină. Mesele mele constau în principal din spanac, ciuperci şi cartofi. Nu puteam să muncesc. Am fost încurajată să găsesc de muncă în tura de noapte, ca să pot face câţiva bănuţi să îmi plătesc facturile.

  Când mi-am terminat tratamentul pentru cancer, o voce mi-a spus: „Totul este în regulă acum.” Am rămas convinsă atunci că Dumnezeu mă vindecase. În timpul serviciului divin dintr-un Sabat, soţia pastorului împreună cu sora mea au cântat pentru numele meu. O săptămână mai târziu, am dat mărturie şi am cântat imnul „Cânt despre puterea măreaţă a lui Dumnezeu”. Membrii bisericii au fost profund mişcaţi şi au cântat împreună cu mine. După aceea ne-am îmbrăţişat fiecare şi a trebuit să întreb: „Este vreun lucru prea greu pentru Dumnezeu?” (Geneza 18:14)


  Margaret Obiocha

  Știu că și El mă iubește - 2019. Când mi-am terminat tratamentul pentru cancer, o voce mi-a spus: „Totul este în regulă acum.” Am rămas convinsă atunci că Dumnezeu mă vindecase.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Maratonul spiritual

  Bucuria mesei din ceruri va fi cea mai frumoasă masă de nuntă – nunta Mielului: Antrenorul nostru, Susținătorul și Salvatorul nostru. Din mâna Sa și prin harul Său noi vom primi coroanele victoriei. Lauda fie a lui Dumnezeu!

  Publicate astăzi

  Patru cadrane SWOT

  Ia-ți timp să analizezi și să inventariezi bagajul de lucruri pozitive și aspectele slabe. Mântuitorul avea des obiceiul să Se retragă și să Se reorganizeze personal în legătură cu Tatăl Său. I-a luat deoparte și pe unii dintre ucenici și le-a spus: „Luați timpul acesta pentru voi; pregătiți-vă pentru situațiile complicate ce vor urma!” El știe că nu ne cunoaștem suficient și uneori ne întreabă ca și pe ucenicul Petru: „Ești sigur de ceea ce crezi despre tine?” Lasă-te astăzi întrebat de El!

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Umili ca Hristos

  Isus era Dumnezeu, dar a luat chip de rob şi a devenit ascultător până la moarte, coborând până la marginile de jos ale umanităţii, pentru că El te iubeşte pe tine şi mă iubeşte şi pe mine. Eşti gata să fii ecoul Lui?

  Te vând şi te cumpăr când vreau eu!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a avea înțelepciunea să-i valorizăm corect pe ceilalți, așa cum a făcut Mântuitorul! PROVOCARE: Să înțelegem că, indiferent câte avantaje am căpăta, nu este corect să vindem sau să cumpărăm pe cineva!

  „Íme az Isten Báránya”

  „Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit!” (Ján1,29)„Jánosnak természettől fogva ugyanolyan hibái...