Sacoul miraculos

  Să nu vă asemănaţi cu ei; căci Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-l cereţi voi. – Matei 6:8

  Camionul bisericii, înconjurat de troiene de zăpadă, ne-a luat lucrurile noastre ca să ne mutăm din Iowa de Nord către noua zonă pastorală din Oklahoma de Vest. Când am ajuns la noua noastră casă, am găsit pajişti verzi, păsări cântând bucuroase şi temperaturi ridicate.

  A fost nevoie să facem multe modificări, printre care a fost nevoie şi de o nouă garderobă pentru noi toţi. De asemenea, fiul nostru avea nevoie de îmbrăcăminte uşoară, dar şi de haine mai mari pentru el, deoarece crescuse cincisprezece centimetri în timpul clasei a noua! Majoritatea hainelor pentru mine şi fetele noastre le-am făcut eu. Costumul negru al soţului meu era ţinuta lui de Sabat. Dar, evident, hainele grele de iarnă, care erau mai degrabă „din nord”, trebuiau schimbate în curând.

  Lipsa banilor era ceva obişnuit. Salariul de la conferinţă pe care soţul meu îl primea la acea vreme abia acoperea nevoile noastre de bază. Salariul pe care îl primeam de la ziarul unde lucrez era direcţionat către educaţia creştină pentru copii. Am reuşit să facem rost de pulovere uşoare şi sacouri pentru copii, dar eu încă aveam nevoie de îmbrăcăminte pentru biserică.

  „Doamne, ştii că îmbrăcămintea groasă de iarnă pe care o purtam în Iowa de Nord nu este potrivită pentru Oklahoma, ca să nu mai menţionez de câţi ani o am. Am nevoie cu disperare de ceva nou pe care să îl port la biserică”, m-am rugat.

  Într-o zi, în timp ce parcurgeam cei patruzeci de kilometri către locul de muncă, am avut un simţământ puternic că era un sacou special care mă aştepta în lanţul de magazine din oraşul unde lucram. Mi-l şi imaginam pe raft – vedeam chiar şi eticheta cu preţul; era atât de ieftin, încât puteam să îmi permit. Când a venit pauza de prânz, m-am dus grăbită la magazin şi am găsit acel sacou special care mi-a fost arătat. Era mărimea mea, singurul model din magazin şi avea acelaşi preţ pe care l-am văzut în timpul rugăciunii mele.

  Când am dus sacoul vânzătoarei, ea mi-a spus: „De unde îl ai? Noi nu avem asemenea sacouri pe stoc.” I-am arătat că numele companiei lor era pe eticheta sacoului. Mi-a luat banii, comentând: „Este foarte ciudat!”

  Am purtat acel sacou mulţi ani şi niciodată nu l-am pus pe mine fără să îmi amintesc cum Dumnezeu a avut grijă de nevoia mea într-un mod atât de special!


  Teresa A. Sales

  Sacoul miraculos - 2019. Am purtat acel sacou mulţi ani şi niciodată nu l-am pus pe mine fără să îmi amintesc cum Dumnezeu a avut grijă de nevoia mea într-un mod atât de special!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...