Articolul precedentRoda – beată de bucurie
  Articolul următorIrod – păcat fundamental

  Infectată – partea 2

  Să ştiţi că păcatul vostru vă va ajunge. – Numeri 32:23

  După ce am stat trează în timpul celor două zile de călătorie, am ajuns acasă la miezul nopţii, am dormit câteva ore, apoi am mers la urgenţe vineri dimineaţa. Acolo l-am întâlnit pe doctorul care mi-a spus cât de avansată era infecţia mea, în primul rând – şi cât de gravă avea să fie mai departe. Am învăţat că cele două simptome, limba umflată şi dificultatea de a înghiţi, împreună cu faptul că abia mai puteam deschide gura, erau simptome critice ale unei potenţiale şi periculoase infecţii letale.

  Doctorul mi-a prescris un alt antibiotic şi am început să îl iau. Sâmbătă dimineaţa m-am trezit cu dureri peste tot! Am sunat doctorul, şi el mi-a spus să întrerup medicaţia. Aveam o reacţie alergică la ea. De fapt, mi-a provocat poliartrită – un tip de artrită reumatoidă.

  Luni am mers la un dentist care mi-a spus că trebuie să consult un specialist, deoarece situaţia mea era complicată.

  Deci care era cauza acestei dureri, umflături şi suferinţe? Trei dintre doctori au spus că toate acestea sunt cauza unei mici infecţii care a plecat de la o intervenţie dentară anterioară. De-a lungul anilor, poate chiar deceniilor, infecţia mică nu a fost descoperită, iar acum a erupt într-o infecţie serioasă care putea să cauzeze moartea!

  Aceasta m-a condus să mă gândesc la păcat. Este ceva acolo care pare nesemnificativ în vieţile noastre, ceva căruia îi permitem să persiste de-a lungul deceniilor crezând că nu este mare lucru? Şi totuşi la ce va conduce acel mic păcat până la urmă? Va erupe în ceva major? Poate chiar în ceva mortal? Poate chiar în ceva care să ne facă să ne pierdem viaţa veşnică?

  Avem un avertisment în Galateni 5:9: „Puţin aluat face să se dospească toată plămădeala.” Puţin păcat încă este prea mult păcat!

  Dorinţa mea este ca Dumnezeu să mă cureţe nu doar de această infecţie trupească, ci şi de infecţia păcatului. Vreau, Doamne, să mă cercetezi „şi să îmi cunoşti inima! încearcă-mă şi cunoaşte-mi gândurile! Vezi dacă sunt pe o cale rea şi du-mă pe calea veşniciei!” (Psalmii 139:23,24). Dar tu? Vei alege să fii curăţată de infecţia păcatului? Mă rog să fie aşa!


  Samantha Nelson

  Infectată - partea 2 - 2019. Dorinţa mea este ca Dumnezeu să mă cureţe nu doar de această infecţie trupească, ci şi de infecţia păcatului. Vreau, Doamne, să mă cercetezi „şi să îmi cunoşti inima! încearcă-mă şi cunoaşte-mi gândurile! Vezi dacă sunt pe o cale rea şi du-mă pe calea veşniciei!” (Psalmii 139:23,24)
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...