Articolul precedentRoda – beată de bucurie
  Articolul următorIrod – păcat fundamental

  Infectată – partea 2

  Să ştiţi că păcatul vostru vă va ajunge. – Numeri 32:23

  După ce am stat trează în timpul celor două zile de călătorie, am ajuns acasă la miezul nopţii, am dormit câteva ore, apoi am mers la urgenţe vineri dimineaţa. Acolo l-am întâlnit pe doctorul care mi-a spus cât de avansată era infecţia mea, în primul rând – şi cât de gravă avea să fie mai departe. Am învăţat că cele două simptome, limba umflată şi dificultatea de a înghiţi, împreună cu faptul că abia mai puteam deschide gura, erau simptome critice ale unei potenţiale şi periculoase infecţii letale.

  Doctorul mi-a prescris un alt antibiotic şi am început să îl iau. Sâmbătă dimineaţa m-am trezit cu dureri peste tot! Am sunat doctorul, şi el mi-a spus să întrerup medicaţia. Aveam o reacţie alergică la ea. De fapt, mi-a provocat poliartrită – un tip de artrită reumatoidă.

  Luni am mers la un dentist care mi-a spus că trebuie să consult un specialist, deoarece situaţia mea era complicată.

  Deci care era cauza acestei dureri, umflături şi suferinţe? Trei dintre doctori au spus că toate acestea sunt cauza unei mici infecţii care a plecat de la o intervenţie dentară anterioară. De-a lungul anilor, poate chiar deceniilor, infecţia mică nu a fost descoperită, iar acum a erupt într-o infecţie serioasă care putea să cauzeze moartea!

  Aceasta m-a condus să mă gândesc la păcat. Este ceva acolo care pare nesemnificativ în vieţile noastre, ceva căruia îi permitem să persiste de-a lungul deceniilor crezând că nu este mare lucru? Şi totuşi la ce va conduce acel mic păcat până la urmă? Va erupe în ceva major? Poate chiar în ceva mortal? Poate chiar în ceva care să ne facă să ne pierdem viaţa veşnică?

  Avem un avertisment în Galateni 5:9: „Puţin aluat face să se dospească toată plămădeala.” Puţin păcat încă este prea mult păcat!

  Dorinţa mea este ca Dumnezeu să mă cureţe nu doar de această infecţie trupească, ci şi de infecţia păcatului. Vreau, Doamne, să mă cercetezi „şi să îmi cunoşti inima! încearcă-mă şi cunoaşte-mi gândurile! Vezi dacă sunt pe o cale rea şi du-mă pe calea veşniciei!” (Psalmii 139:23,24). Dar tu? Vei alege să fii curăţată de infecţia păcatului? Mă rog să fie aşa!


  Samantha Nelson

  Infectată - partea 2 - 2019. Dorinţa mea este ca Dumnezeu să mă cureţe nu doar de această infecţie trupească, ci şi de infecţia păcatului. Vreau, Doamne, să mă cercetezi „şi să îmi cunoşti inima! încearcă-mă şi cunoaşte-mi gândurile! Vezi dacă sunt pe o cale rea şi du-mă pe calea veşniciei!” (Psalmii 139:23,24)
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...