Nu totul este despre tine

  Toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu. – Romani 8:28

  Începusem să mă împac cu ideea că eram din nou lăsată pe dinafară de către familie. Lucrurile nu mergeau aşa cum voiam eu, dar Dumnezeu m-a binecuvântat mai presus decât am visat. Şi oare de ce eram atât de deziluzionată în acea seară? Şi chiar eram. În mintea mea mă simţeam ca vai de mine. Totuşi, nu a fost Dumnezeu bun cu mine şi a făcut miracole în faţa ochilor mei?

  Dumnezeu este răbdător cu noi şi continuă să iubească şi să iubească, ceea ce a făcut şi pentru mine în acea seară. Prin harul Lui nesfârşit, mi-a oferit cuvintele pe care le-am folosit să scriu acest gând inspirat pentru astăzi. El nu mi-a oferit acest gând intr-un mod aspru, ci intr-un mod iubitor. Nu totul este despre tine. Şi chiar nu este.

  Dumnezeu m-a ajutat să privesc la situaţia mea dintr-o altă perspectivă. Aşa că, în primele ore ale dimineţii, am scris aceste cuvinte, care simt că au venit de la El: „Când un artist desenează o pictură sau când cineva creează o tapiţerie, nu o face doar cu o singură culoare. Este o combinaţie de mai multe culori şi multe fire de aţă. Şi de aceea aceasta face parte din ceva mai mare şi minunat.”

  Dumnezeu făcea ceva minunat ajutându-mă să înţeleg acest lucru, incluzându-i pe prieteni şi pe cei dragi ai mei în proces. Lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum voiam eu, dar eu încă nu vedeam – până atunci – că în această situaţie nu era vorba despre mine. Niciodată nu a fost şi nici nu va fi. Dumnezeu vrea să îi pună în imaginea de ansamblu şi pe cei dragi ai mei. Ce neînţeleaptă am fost! Aceste simţăminte de abandonare aveau să treacă. Da, m-am simţit tratată cu asprime şi lăsată pe dinafară, dar de fapt nu eram lăsată deloc pe dinafară. Când am început să mă uit înapoi la imaginea de ansamblu, mi-am dat seama că intr-adevăr eram inclusă! Aveam o parte vitală de jucat în această situaţie, aşa cum fiecare culoare îşi are rolul ei în fiecare pictură şi fiecare fir de aţă îl are în tapiţerie. Toate lucrurile lucrează spre bine.

  Este adevărat că Dumnezeu putea să folosească pe oricine, dar El a ales să mă folosească pe mine. Iar El alege să te folosească pe tine să îşi termine opera Lui de artă. Haideţi să nu fim abătute, rănite şi supărate dacă nu suntem în locul unde vrem noi să fim sau să facem ceea ce vrem noi să facem. Când vedem mai bine imaginea de ansamblu, vom străluci, vom da slavă lui Dumnezeu şi vom fi mulţumite că El a îngăduit să facem parte din ceva mai mare decât noi. Fii binecuvântată ştiind că tu faci parte din lucrarea Lui minunată.


  Laura A. Canning

  Nu totul este despre tine - 2019. Este adevărat că Dumnezeu putea să folosească pe oricine, dar El a ales să mă folosească pe mine. Iar El alege să te folosească pe tine să îşi termine opera Lui de artă. Haideţi să nu fim abătute, rănite şi supărate dacă nu suntem în locul unde vrem noi să fim sau să facem ceea ce vrem noi să facem.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...