Lucrarea lui Dumnezeu în viețile noastre

  Cine este credincios în cele mai mici lucruri este credincios şi în cele mari. – Luca 16:10

  M-am dus să fac cumpărături pentru mine şi fiica mea pentru că ziua ei de naştere era în următoarea săptămână. Am cumpărat ce am avut nevoie şi am mers acasă. Unul din lucrurile pe care le-am cumpărat a fost o pereche de sandale cu tocuri. Cu toate că mă simţeam inconfortabil din cauza tocurilor prea mari, le-am cumpărat oricum.

  Pentru tot restul serii, eram neliniştită din cauza acelei achiziţii. M-am trezit a doua zi de dimineaţă mustrată de gândul că trebuie să returnez sandalele.

  Întoarsă la magazin, cei doi vânzători au citit cu atenţie bonul de casă pe care mi-l dăduseră, examinând şi potrivind preţul fiecărui lucru cu codul fiecărui lucru pe care l-am cumpărat. Sandalele nu apăreau pe bon! Apoi, o doamnă, care am presupus că era şefa vânzătorilor sau managerul, a întrebat dacă am cumva un alt bon. Am răspuns repede: „Cred că da, dar nu îl am cu mine. Este acasă.”

  „Fără bonul original”, îmi explica ea, „vă putem restitui doar şaptezeci şi cinci la sută din preţul sandalelor. Totuşi, dacă ne puteţi aduce bonul original, noi putem restitui sută la sută din preţul lor. Nu aţi vrea să ne aduceţi bonul original?”

  Le-am mulţumit, apoi m-am întors acasă. Ceea ce credeam că erau bonuri, de fapt, erau toate cupoanele pe care le puteam folosi la cumpărăturile viitoare. Aceasta a arătat că nu am mai fost la cumpărături de ceva vreme. Mi-am luat timp ca să calculez toate cumpărăturile mele. Totalul a ajuns la aceeaşi sumă care mi-a fost retrasă de pe cârdul de credit. Făcând acele calcule, am făcut o descoperire uimitoare. Sandalele pe care am crezut că le-am cumpărat pentru fiica mea au fost puse în plasă, dar nu au fost încasate din contul meu! Nu am plătit pentru ele, aşa că nu îmi aparţineau.

  În următoarea zi, m-am întors la magazin ca să returnez perechea de sandale pentru a doua oară. Când a văzut managerul că nu am profitat de greşeala lor, a fost foarte recunoscătoare. „Niciodată, a spus uitându-se la colegii ei, „nu am avut un client care să facă aşa ceva. Vă mulţumesc mult pentru sinceritatea dumneavoastră!” În timp ce mergeam spre casă, îi mulţumeam marelui Dumnezeu pentru căile pe care lucrează în vieţile noastre. Nu mai aveam sandalele pe care nu le-am dorit, dar am avut ocazia să îl mărturisesc pe El.


  Charity I. Ekeke

  Lucrarea lui Dumnezeu în viețile noastre - 2019. În timp ce mergeam spre casă, îi mulţumeam marelui Dumnezeu pentru căile pe care lucrează în vieţile noastre. Nu mai aveam sandalele pe care nu le-am dorit, dar am avut ocazia să îl mărturisesc pe El.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...