Doamne Isus, salvează-ne

  Domnul este lumina şi mântuirea mea. De cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieţii mele. De cine să-mi fie frică? – Psalmii 27:1

  În 2012, eu şi fraţii mei ne-am hotărât să strângem bani pentru a construi o sală de clasă la mica şcoală a satului pe care a frecventat-o tatăl nostru pe vremea când era tânăr. Am stabilit să facem asta alergând o jumătate de maraton şi convingând prietenii, familia şi chiar străini să sponsorizeze fiecare kilometru pe care îl alergăm. Am alergat cu succes şi am strâns aproximativ 2 000 de dolari.

  Ca parte a pregătirii noii clase, eu şi fratele meu mai mic am hotărât să vizităm satul şi să ne facem cunoscută intenţia. Am călătorit până în zonă cu câţiva prieteni care mergeau acolo pentru a-şi vizita familia. Ei aveau un băieţel drăgălaş de un an. Am avut o călătorie plăcută, mergând şi întâlnindu-ne cu fratele tatălui meu, cu verişori şi cu mătuşi. Am discutat cu ei ideea pe care o aveam de a construi sala de clasă şi au fost foarte fericiţi.

  Timpul a trecut repede şi deja trebuia să ne întoarcem la Lusaka. Ne-am început călătoria dimineaţa devreme, pentru că noi doream să fim acasă până după-amiaza târziu. Mai aveam cam o sută de kilometri până la destinaţie, când am făcut o ultimă oprire. Şoferul maşinii era nerăbdător să ajungă acasă, iar noi toţi eram obosiţi de la atâta stat în maşină.

  Întorşi pe şosea, nu am mai mers mult, când am auzit un zgomot puternic. Maşina în care eram a virat pe banda cealaltă, pe care, din sensul opus, venea direct spre noi un autobuz plin cu oameni.

  Şoferul vehiculului nostru a încercat să conducă maşina departe de autobuz. Dintr-odată, ne-am năpustit în afara carosabilului spre un desiş de pe marginea drumului. Tot ce am putut spune a fost: „Doamne Isuse, salvează-ne!”

  Maşina s-a învârtit şi s-a oprit cu roţile în sus. Pentru o clipă, toţi eram prea zdruncinaţi ca să ne mişcăm. Apoi, plânsul copilului ne-a pus pe toţi în acţiune, încet, ne-am târât afară din maşina avariată.

  În mod miraculos, nimeni nu a fost rănit serios. Totuşi maşina a fost complet distrusă. Îi suntem atât de recunoscători lui Isus pentru că a auzit strigătul nostru scurt: „Doamne Isuse, salvează-ne!”

  Dumnezeu ne-a asigurat că El va răspunde când îl vom chema. Eu cred că El, Mântuitorul si Puterea noastră, chiar a făcut asta în ziua accidentului si sunt în viată pentru a vorbi despre asta.

  Vă încurajez să-L chemaţi pe Isus astăzi. El va fi puterea şi mântuirea voastră.


  Mukatimui Kalima-Munalula

  Doamne Isus, salvează-ne - 2019. Dumnezeu ne-a asigurat că El va răspunde când îl vom chema. Eu cred că El, Mântuitorul si Puterea noastră, chiar a făcut asta în ziua accidentului si sunt în viată pentru a vorbi despre asta.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...