Dumnezeu cunoaște planul Său pentru noi

  Doamne, Dumnezeule, multe sunt minunile şi planurile Tale pentru mine: nimeni nu se poate asemăna cu Tine. Aş vrea să le vestesc şi să le trâmbiţez, dar numărul lor este prea mare ca să le povestesc. – Psalmii 40:5

  Sfârşitul călătoriei lui Akunna era aproape. Ce călătorie anevoioasă a fost! Morris şi cu mine am călătorit la Baltimore pentru acest moment special: susţinerea lucrării ei de disertaţie pentru doctoratul în fiziologie celulară şi moleculară la Universitatea „Johns Hopkins”. Când am ieşit afară din aeroport, vântul rece, îngheţat, ne-a lovit feţele, iar rafale de zăpadă ne-au însoţit până la apartamentul ei. Înainte de a merge la culcare, am mulţumit lui Dumnezeu pentru că am călătorit în siguranţă şi pentru că a ajutat-o pe Akunna să atingă această însemnată piatră de hotar. Ne-am rugat pentru binecuvântarea Sa la prezentarea ei din ziua următoare.

  În timpul nopţii, în timp ce dormeam, cerurile s-au deschis şi au revărsat o supraabundenţă de zăpadă. Era atât de frumos, încât îţi tăia respiraţia, dar nu era bine-venită intr-un astfel de moment critic. Un apel de dimineaţă devreme de la un administrator al universităţii a informat-o pe Akunna că universitatea era închisă din cauza zăpezii şi trebuia să-şi reprogrameze susţinerea lucrării. Akunna i-a spus că nu putea pentru că era programată să înceapă un serviciu cu normă întreagă în săptămâna următoare. M-am descurajat. În omenescul meu, l-am întrebat pe Dumnezeu: De ce ai lăsat să se întâmple asta, ştiind cât de greu şi de mult a lucrat şi a perseverat Akunna?

  Cu toate acestea, Akunna nu a fost îngrijorată şi a continuat să facă ultimele revizuiri ale prezentării sale. Ea a spus că Dumnezeu este la cârmă. Coordonatoarea ei, dr. Sandra Gabelli, a promis să încerce să obţină deschiderea clădirii. I-am cerut lui Dumnezeu să rezolve aceasta. După câteva ore, clădirea a fost deschisă şi dr. Gabelli ne-a dus la universitate. Pe drum, ea a comentat că, dacă cel puţin şapte oameni participă, incluzând membrii comitetului de susţinere, prezentarea lui Akunna ar fi legală.

  În linişte, I-am cerut lui Dumnezeu să îndeplinească cererea. După mai multă rugăciune, mult aşteptatul moment a sosit. Dr. Gabelli a prezentat-o pe Akunna şi a lăudat-o pentru cercetarea remarcabilă şi pentru spiritul perseverent. Când Akunna s-a ridicat şi a vorbit, părea că îngeri stau lângă ea. Dumnezeu a binecuvântat-o fără măsură. „Binecuvântat să fie Domnul, Dumnezeul lui Israel, din veşnicie în veşnicie! Amin! Amin!” (Psalmii 41:13). Este atât de bine să te încrezi în Isus. El are planuri măreţe pentru tine şi pentru mine.


  Shirley C. Iheanacho

  Dumnezeu cunoaște planul Său pentru noi - 2019. Când Akunna s-a ridicat şi a vorbit, părea că îngeri stau lângă ea. Dumnezeu a binecuvântat-o fără măsură. „Binecuvântat să fie Domnul, Dumnezeul lui Israel, din veşnicie în veşnicie! Amin! Amin!” (Psalmii 41:13). Este atât de bine să te încrezi în Isus.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...