Frica

  Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru vă dă cu plăcere împărăţia. – Luca 12:32

  Hristos ne-a spus că nu trebuie să ne îngrijorăm sau să ne temem, ci mai degrabă să ne încredem în El. Biblia ne spune că înainte ca Hristos să Se întoarcă, va fi un timp de necaz cum nu s-a mai văzut niciodată înainte. Acest gând trezeşte frica în mulţi şi, bineînţeles, şi eu m-am gândit la asta, îngrijorându-mă ce se va întâmpla. Au existat multe momente periculoase şi dificile în istoria acestui pământ, şi multe vor mai veni. Insă nu trebuie să ne temem, ci să ne încredem. Cum? Când privim înapoi la modul în care ne-a călăuzit Dumnezeu în trecut, ne ajută să ne încredem în călăuzirea Sa în viitorul necunoscut.

  Când am aflat că aşteptam primul meu copil, câteva prietene s-au gândit că este de datoria lor să-mi spună cât de grea va fi naşterea. Eram aşa de încântată că voi avea un copil, încât am decis să îmi şterg din minte comentariile lor şi să mă bucur de sarcină. Când a sosit timpul să nasc, tot nu mi-am îngăduit să mă concentrez la durere – până când a ajuns aproape de nesuportat.

  Atunci am crezut că nu voi uita niciodată ceea ce experimentam. De fapt, mă întrebam cum a devenit aşa de mare populaţia dacă femeile resimt o durere atât de mare la naştere. Cu siguranţă, nimeni nu ar trece din nou prin aceasta în mod voluntar!

  După 36 de ore de efort şi o presiune finală, am auzit cele mai uimitoare cuvinte: „Ai o fetiţă perfectă – zece degete la mâini şi zece la picioare.” Când personalul medical mi-a pus nou-născutul în braţe, am uitat imediat de toată experienţa prin care am trecut. Doar cercetam cea mai preţioasă faţă pe care am văzut-o vreodată.

  Cei mai mulţi oameni experimentează vremuri de necaz în vieţile lor – momente dureroase, pierderi, suferinţă şi boală. Însă Dumnezeu doreşte ca noi să ne amintim că El este cu noi. El nu ne va părăsi niciodată.

  Iar când această viaţă se încheie şi Mântuitorul nostru Se întoarce pentru noi, ne vom uita la cea mai preţioasă faţă pe care o vom vedea vreodată! Toate amintirile suferinţei pe care le-am experimentat aici ne vor părăsi; toată durerea de dinainte va păli prin comparaţie cu acea experienţă! Când suntem ispitiţi să ne temem, să ne amintim, acum şi pentru totdeauna, că „Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” (Deuteronomul 31:8).


  Sue Anderson

  Frica - 2019. Cei mai mulţi oameni experimentează vremuri de necaz în vieţile lor - momente dureroase, pierderi, suferinţă şi boală. Însă Dumnezeu doreşte ca noi să ne amintim că El este cu noi. El nu ne va părăsi niciodată.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...