Toate suntem prințese!

  Ce frumoasă eşti, iubito, ce frumoasă eşti! – Cântarea cântărilor 4:1

  Îmi place foarte mult să fiu în compania prietenilor, să mă bucur de mâncare bună şi de conversaţie. În alte ocazii, mă bucur să fiu intr-un cadru public, simţind un grad de încredere în sine, sau poate doar simţindu-mă confortabil. Am fost creaţi să ne bucurăm de tovărăşia altora şi avem nevoie unul de celălalt.

  Însă, pe măsură ce am înaintat în vârstă, par să crească la număr ocaziile în care sunt în elementul meu — în zona mea de confort — şi cineva mai tânăr, mai frumos şi mai talentat decât mine intră în cameră. Aceasta distruge imaginea mentală pe care o am despre mine, zguduindu-mi încrederea de sine şi făcându-mă să mă simt mai puţin confortabil.

  Nostim cum se întâmplă acest lucru.

  Simţământul de inferioritate poate fi copleşitor uneori. Acele sentimente ne pot face să oferim mai puţin decât ceea ce avem mai bun. De partea cealaltă, nesiguranţa îi poate face pe unii oameni să devină de-a dreptul plini de ură. Dar acestea sunt doar sentimente; ele nu sunt realităţi. Ca fiice ale Regelui, nu ar trebui să ne simţim astfel – noi suntem demnitari împărăteşti, un neam de prinţese!

  Fiecăreia dintre noi, care a devenit un membru al familiei cereşti, i-au fost oferite daruri (Efeseni 4:7-12). Cred că este foarte uşor să invidiez pe cineva care are un dar pe care eu nu-l am sau pe cineva care este mai înzestrat decât mine într-un domeniu.

  Însă, în înţelepciunea lui Dumnezeu, El a ales darurile pe care să mi le dea; lucrarea mea este să le dezvolt cât pot eu de bine. El a ştiut exact unde mă voi afla în acest moment şi care sunt nevoile din jur pe care le-aş putea împlini.

  El nu m-a chemat să fiu tu, ci doar cea mai bună variantă a mea, aşa cum m-a făcut El să fiu. Povara încercării de a te măsura cu altcineva este una grea. Vestea bună este că Dumnezeu nu a intenţionat să o port!

  Aţi auzit vreodată vorba: „Oricine este frumos dacă celuilalt îi place ceea ce vede”? Ei bine, încă mai am veşti bune: Isus crede că tu eşti frumoasă — suficient de frumoasă pentru a fi mireasa Lui (a face parte din biserica Lui). Când vom fi împodobiţi în haina de nuntă pe care El o aduce, El va vedea doar frumuseţe – în fiecare dintre noi. Asta pentru că fiecare dintre noi este specială. Încrederea în sine nu ar trebui să ne fie zguduită de nimeni. Toate suntem prinţese!


  Sylvia Stark

  Toate suntem prințese! - 2019. Când vom fi împodobiţi în haina de nuntă pe care El o aduce, El va vedea doar frumuseţe - în fiecare dintre noi. Asta pentru că fiecare dintre noi este specială. Încrederea în sine nu ar trebui să ne fie zguduită de nimeni. Toate suntem prinţese!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...