Planuri

  Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde. – Ieremia 29:11

  Dacă petreci timp pe Facebook, poate că eşti familiar cu Eldad Hagar şi Hope for Paws. M-am bucurat să aflu tot mai multe despre Eldad, un salvator al animalelor. Oricine îl poate vedea în acţiune în numeroase videoclipuri de pe internet.

  Misiunea lui Eldad este să salveze aceste biete făpturi, pe cele pierdute, lovite, abuzate, neglijate, înspăimântate, confuze şi bolnave. El le salvează în număr mare şi din nenumărate circumstanţe mizerabile.

  Cele mai multe dintre animalele salvate sunt câini şi puţini dintre ei par să dorească să fie salvaţi. Frica lor este evidentă. Ei fug, dacă pot, şi se ascund dacă pot să facă asta. Se ghemuiesc, plâng, se luptă când sunt salvaţi pentru că sunt prinşi şi nu se pot elibera.

  Însă, cu un tratament blând şi liniştit, cuvinte dulci, deseori însoţite de sărutări pe capul lor date de asistenţii lui Eldad, animalele se liniştesc puţin. După baie, după tratamentul împotriva puricilor, îngrijirea rănilor, o hrană consistentă şi un somn liniştit într-un pat moale, aproape toţi se trezesc la noua lor viaţă cu mulţumire şi bucurie. În doar câteva zile, aceşti câini sunt cu totul schimbaţi – ei aleargă, se joacă, dau sărutări şi vin când sunt strigaţi. Ei iau în greutate şi se vindecă. A opune rezistenţă salvatorilor nu este în interesul lor cel mai bun. Chiar împotriva voii lor, ei au fost salvaţi. Când lupta a încetat şi cooperarea a început, ceva bun — ceva foarte bun – poate fi făcut cu şi pentru ei.

  Tot aşa este şi cu noi. Isus vrea să ne salveze. El şopteşte (sau strigă), oferă (sau reţine), El ne urmăreşte (sau vine tiptil). El face orice este nevoie pentru a ne prinde. Noi fugim, ne luptăm, scheunăm şi strigăm în timp ce încercăm să evadăm din prinsoare.

  Odată ce am fost prinşi, adevărata noastră viaţă, viaţa pentru care existăm, începe. Suntem hrăniţi, îmbăiaţi, trataţi pentru bolile noastre şi puşi înapoi pe picioare. Descoperim că a fi prinşi este de fapt ceea ce am dorit şi am avut nevoie în tot acest timp.

  În Isus avem un viitor şi o nădejde. Fără El… nu va fi la fel.


  Carolyn K. Karlstrom

  Planuri - 2019. Isus vrea să ne salveze. El şopteşte, oferă, El ne urmăreşte. El face orice este nevoie pentru a ne prinde. Odată ce am fost prinşi, adevărata noastră viaţă, viaţa pentru care existăm, începe. Suntem hrăniţi, îmbăiaţi, trataţi pentru bolile noastre şi puşi înapoi pe picioare.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...