Articolul precedentPavel – puterea exemplului
  Articolul următorPublius – pâinea pe ape

  Înțepătura

  Când strigă un nenorocit, Domnul aude şi-l scapă din toate necazurile lui. – Psalmii 34:6

  Am călcat direct pe ele!

  M-am aplecat mai aproape nevenindu-mi să cred; mi-am zis în sinea mea: După toţi aceşti ani în care am scăpat de astfel de lucruri, mi se întâmplă aici, la biserică?

  Mi-am parcat pur şi simplu maşina, am deschis uşa şi am păşit afară, însă, în loc de o plimbare liniştită până la cămara bisericii, unde urma să ajut, m-am trezit în mijlocul unui roi de viespi!

  La început nu le-am putut vedea, însă le-am simţit repede apropiindu-se de unul dintre ochii mei. La început, am încercat să le alung.

  Vai, era prea târziu!

  Am simţit o teribilă durere ascuţită – o înţepătură usturătoare – un ac care a intrat direct în pielea feţei mele. Am strigat cât m-au ţinut plămânii.

  Dintr-odată am simţit un braţ lângă mine, braţul iubitor al soţului meu, în timp ce mă ţinea, şi cu celălalt braţ a început să le alunge.

  Shawn, soţul meu, a sărit intenţionat în acest roi de viespi vicioase – în mijlocul cărora eram prinsă — pentru a mă scoate afară. Din nou şi din nou, Shawn a prins viespile supărate cu mâna goală, reuşind să le ţină departe de mine în timp ce m-a dus în siguranţă. Apoi, s-a îngrijit de durerea mea, în timp ce şi-o neglija pe a lui. El a suferit mult mai multe înţepături decât mine pentru a mă salva din experienţa durerii. Prin intervenţia sa, m-a salvat de viespi.

  Dacă un om imperfect poate să mă iubească atât de mult încât să răspundă strigătului meu, cu cât mai mult este Dumnezeu doritor să răspundă la strigătele noastre! Strigi astăzi din cauza unei dureri pe care o simţi? Atunci strigă la Isus. El va răspunde la strigătele tale după ajutor. De fapt, El deja S-a pus în calea durerii, venind pe acest pământ şi murind în locul nostru pentru a ne salva de Satana şi de înţepătura morţii.

  Dacă crezi că ai intrat în probleme, strigă tare la Domnul. El te va salva.


  Tricia (Wynn) Payne

  Înțepătura - 2019. Strigi astăzi din cauza unei dureri pe care o simţi? Atunci strigă la Isus. El va răspunde la strigătele tale după ajutor. De fapt, El deja S-a pus în calea durerii, venind pe acest pământ şi murind în locul nostru pentru a ne salva de Satana şi de înţepătura morţii.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...