Mesaj în hambar

  Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, şă fiţi tari în nădejde! – Romani 15:13

  Locuim la o distanţă scurtă de la o autostradă mare dintre state. De-a lungul regiunii, după cum pot vedea şi călătorii de pe autostradă, sunt ferme care îmbogăţesc peisajul, facându-l pitoresc.

  O fermă apropiată de autostradă mi-a sărit în ochi pentru că avea scris, pe două laturi ale unui hambar alb, aceste cuvinte cu litere mari, negre: „Keeshond pierdut.” Sub primul rând era un al doilea care spunea: „Recompensă”, urmată de un număr de telefon.

  An după an, acel mesaj a fost lăsat pe cele două laturi ale hambarului, făcând vizibilă pierderea câinelui pentru călătorii care se mişcau în orice direcţie. Cu toate că primul rând a rămas neschimbat — „Keeshond pierdut”, al doilea rând a fost schimbat de la „Recompensă” la „Fermă,” iar numărul de telefon a fost acoperit cu vopsea. Mesajul hambarului poate fî citit acum: „Ferma Keesohn pierdut”.

  Această familie de fermieri era atât de disperată să-şi găsească iubitul lor câine keeshond pierdut, încât au folosit orice metodă imaginabilă pentru a-l căuta. Nu ştiu dacă a fost găsit vreodată câinele lor, dar cu siguranţă că ei nu au renunţat la speranţă pentru mai mult de zece ani. Atunci ei şi-au onorat iubitul animal, numind ferma în memoria lui. Acea familie a făcut cel mai mare bine dintr-o situaţie tristă şi a transformat-o în ceva pozitiv. Ce credinţă trebuie să fi avut în a pune acel mesaj pe fermă!

  Am eu acelaşi fel de credinţă care este dispusă să „posteze” mesajul lui Isus intr-un mod reliefat ca alţii să poată vedea? Folosesc eu metode extraordinare pentru a răspândi vestea bună a lui Isus călătorilor de pe autostrada vieţii? Poate că noi ar trebui să postăm un mesaj asemănător care să spună: „Planetă pierdută! Sună-L pe Isus! Mântuitorul nostru va răspunde apelului!”

  Mesajul de pe hambar îmi aminteşte de mesajul Mântuitorului pentru noi — că şi atunci când suntem o oaie pierdută, bunul Păstor nu renunţă niciodată la căutare. Dar stai! Este mai mult!

  Întocmai cum familia a făcut cel mai mare bine dintr-o situaţie rea, planeta noastră pierdută se va transforma într-o planetă răscumpărată, o planetă restaurată de către Creatorul şi Răscumpărătorul nostru. Numai El poate să înlocuiască semnul „Planeta pierdută” cu un semn nou: „Bun venit acasă!” Sunt sigură că va fi strategic plasat de-a lungul bulevardelor cerului. Şi ce sărbătoare de „bun venit” va fi aceea!


  Ginger Bell

  Mesaj în hambar - 2019. Numai Hristos poate să înlocuiască semnul „Planeta pierdută” cu un semn nou: „Bun venit acasă!” Sunt sigură că va fi strategic plasat de-a lungul bulevardelor cerului. Şi ce sărbătoare de „bun venit” va fi aceea!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...