Cuvertura de pat

  Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

  În fiecare dimineaţă la devoţionalul personal îmi aşez planurile mele la picioarele lui Isus pentru a le binecuvânta sau a le schimba, după planul Lui. Astfel s-au întâmplat câteva lucruri interesante în viaţa mea.

  Cu aproximativ treizeci de ani în urmă, întâlnirile pentru femei erau ceva nou în zona noastră. Când s-a anunţat prima întâlnire de acest gen, o prietenă de-a mea foarte apropiată m-a îndemnat plină de entuziasm să merg împreună cu ea şi să împărţim o cameră pentru acel weekend. Dar pentru a mă înscrie aveam nevoie de cincizeci şi trei de dolari – o sumă care nu era în bugetul meu. Prietena mea era foarte ocupată să recruteze şi alte surori din biserică pentru a se înscrie să participe, iar eu am început să mă rog pentru problema mea. Aveam nevoie de o cuvertură nouă de pat pentru a o înlocui pe cea veche, care era foarte uzată. Îmi alesesem dintr-un catalog cuvertura pe care o doream şi eram gata să o comand prin poştă. Cu tot cu transport, m-ar fi costat exact suma cu care m-aş fi putut înscrie. Economisisem acei bănuţi şi eram gata să fac comandă. Apoi am auzit de întâlnirea femeilor. Care era voia lui Dumnezeu pentru mine – să cumpăr cuvertura sau să merg la întâlnire? M-am gândit ce frumos ar fi să pot participa la întâlnire împreună cu surorile de la biserică şi să fiu în aceeaşi cameră cu prietena mea. Să uit de cuvertură şi să merg la întâlnire? Evident, trebuia să mă rog mult pentru asta! Hotărârea trebuia luată repede, deoarece în acea lună trebuiau făcute rezervările.

  Într-o zi, mergând acasă de la lucru, am trecut pe lângă un magazin de vechituri. Am simţit îndemnul să intru. Căutând printre lucruri, am ajuns la articolele pentru dormitor. O cuvertură care îmi părea cunoscută mi-a atras atenţia. Am descoperit că era exact acelaşi model ca cel pe care voiam să îl comand din catalog! Am studiat-o cu atenţie şi am văzut că era ca nouă, dar costa doar zece dolari. Am strâns-o în braţe şi m-am grăbit spre casa de marcat, lăudându-L pe Dumnezeu cu glas tare pentru răspunsul Său minunat la rugăciunea mea. Era evident că El dorea să merg împreună cu prietena mea la întâlnirea femeilor! „Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc. Doamne!” am spus din nou şi din nou, grăbindu-mă să cumpăr cuvertura. Când am ajuns acasă i-am spus vestea prietenei mele şi ne-am luat un moment să mulţumim şi să dăm laudă lui Dumnezeu. Nu mai trebuie să spun că întâlnirea a fost o mare binecuvântare pentru mine şi o amintire pe care o preţuiesc foarte mult.

  Dar tu? Tu Îl crezi pe Dumnezeu pe cuvânt chiar şi în cele mai mărunte şi neimportante lucruri din viaţă? Nu dai greş dacă o faci!


  Donna Ritchie Casebolt

  Cuvertura de pat - 2019. Tu Îl crezi pe Dumnezeu pe cuvânt chiar şi în cele mai mărunte şi neimportante lucruri din viaţă? Nu dai greş dacă o faci!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...