Faimoasă

  Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu. – loan 1:12

  Pe la douăzeci de ani îmi venea un gând în mintea mea care spunea cam aşa: „Mă voi face actriţă, pentru că vreau să devin faimoasă. Chiar pot avea un impact real pentru Dumnezeu.”

  Pentru a mă pregăti în acest sens, am pregătit un portofoliu cu poze. Împreună cu soţul meu ne-am mutat în sudul Californiei şi m-am înscris să joc în roluri secundare în televiziune şi filme. Îmi amintesc cât de entuziasmată am fost în prima zi când am filmat în hitul de televiziune al anilor ’80, Who’s the Boss, care îi avea în rolurile principale pe Tony Danza şi Judith Light. I-am întâlnit pe toţi membrii echipei şi totul a mers bine până vineri dimineaţa. Regizorul ne-a adunat pe toţi la un loc şi ne-a explicat că se vor face două seturi de filmări pentru emisiune. Din fiecare urmau să ia părţile cele mai bune care urmau să fie trimise la editare pentru a face un episod final. Ne-a mai explicat că va trebui să ne întoarcem la cabină pentru continuarea filmărilor chiar în acea seară. Atunci am început să văd realitatea, că cea de-a doua serie de filmări urma să fie după apusul soarelui, vinerea.

  Aveam cunoştinţă despre orele de Sabat, că acestea sunt un timp sacru care trebuie petrecut cu gândul la Dumnezeu. De îndată am mers la regizor: „Aş avea nevoie să plec înainte de apusul soarelui pentru a păzi ziua sfântă”, am spus eu.

  „Ei bine, mi-ar fi plăcut să îmi fi spus mai devreme acest lucru. Poţi la fel de bine să pleci de pe acum, nu ne mai eşti de folos.” Am plecat. Acel incident a avut un impact major asupra mea, încât am hotărât să renunţ la dorinţa de a fi actriţă. Toate visurile mele de a deveni faimoasă s-au evaporat.

  Timp de mulţi ani am încercat să îmi găsesc locul în această lume. Ce carieră să urmez? Am avut mai multe slujbe înainte să devin mamă cu normă întreagă şi să le cresc pe cele două fete ale noastre. Pe măsură ce am înaintat în relaţia mea cu Hristos, am ajuns să înţeleg că într-adevăr devenisem faimoasă! Dumnezeu a început să vorbească inimii mele, spunându-mi cine sunt: Lee Lee, faima ta se datorează faptului că eşti fiica Mea! Tot ce ai nevoie vei găsi în Mine. Dumnezeu a folosit acest copil preaiubit al Lui în lucrarea Sa. Am reuşit să scriu scenete şi piese şi mi-am folosit darul actoricesc pentru a-I da slavă Mântuitorului!

  Aşa că, într-un fel, visul pe care îl aveam pe când aveam douăzeci de ani s-a împlinit. Doar că nu aşa cum mă aşteptam eu. Dumnezeu avea în plan ceva mult mai bun pentru mine!


  Lee Lee Dart

  Faimoasă - 2019. Visul pe care îl aveam pe când aveam douăzeci de ani s-a împlinit. Doar că nu aşa cum mă aşteptam eu. Dumnezeu avea în plan ceva mult mai bun pentru mine!
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Călăuzirea lui Dumnezeu

  El ne vede și ne aude. Atunci când suntem pierduți, fie în mod fizic, fie spiritual, tot ceea ce trebuie să facem este să cerem călăuzire. El este ajutorul, Protectorul și Refugiul nostru. Dumnezeu este atât de bun!

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Fascinația neobișnuitului

  Isus în iesle – rumen în obraji și neajutorat – ne-a arătat cât de vulnerabil S-a făcut, din dragoste pentru noi. Nu a dus El pe pământ o viață dintre cele mai neobișnuite? Și acest fel neobișnuit de a fi nu a fost pentru El și pentru noi o binecuvântare?

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...