Articolul precedentIoan – conexiune totală
  Articolul următorIoan – dragoste și lumină

  Nerăbdătoare: cu zel, dorință și fiind gata

  Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde şi aşteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos. – Filipeni 3:20

  Probabil deja v-aţi dat seama după ce aţi citit devoţionalele mele din acest an că mie îmi plac imnurile. În general îmi place muzica religioasă, dar imnurile îmi ating în mod special inima. Acele imnuri pe care le cânta bunica sau acea doamnă în vârstă de pe rândul din spate de la biserică în timp ce aşteptau să înceapă programul. Sau poate la radio s-a întâmplat să auzi un imn vechi. Oriunde le-ai fi auzit, imnurile de demult au cuvinte care par să pătrundă până în adâncul fiinţei noastre.

  De departe, imnurile mele preferate sunt cele care îndreaptă atenţia spre a doua venire a lui Isus, imnuri care ne provoacă să rămânem statornici şi puternici în credinţa noastră până va veni El. Imnuri care vorbesc despre acea „dimineaţă de aur” sau ne îndeamnă să „veghem, să fim sfinţi” în vederea apropiatei Sale veniri. Imnul preferat al mamei mele a fost: „Cu Isus, ah, faţă-n faţă.” O auzeam cântând acest imn în timp ce gătea sau stătea în pat sau când lucra în grădină. Mă minunam de cuvinte. Când îl voi vedea pe Isus venind, voi fi plină de uimire şi foarte încântată. Nimic altceva de pe acest pământ nu va mai conta, doar să Îi văd pe Isus faţă în faţă. Textierul imnului scria că, deşi acum îl putem vedea „doar puţin”, în ziua când va veni va fi un „moment fericit”, deoarece toată durerea şi întristarea vor dispărea. Ce zi minunată va fi!

  Biblia ne spune că noi ar trebui „să aşteptăm cu nerăbdare arătarea Domnului nostru Isus Hristos” (1 Corinteni 1:7). Pavel spune: „Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde şi aşteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos” (Filipeni 3:20). Nerăbdător înseamnă „cu zel, dorinţă şi fiind gata.” Noi trebuie să fim gata pentru momentul când Isus va veni, nu doar în cuvinte, ci şi în acţiune. În fiecare zi trebuie să trăim pentru a împlini chemarea Evangheliei, deoarece suntem nerăbdători să mergem acasă.
  De aceea, surorile mele, trăiţi „aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu” (2 Petru 3:12). De ce? Pentru că „noi aşteptăm ceruri noi şi un pământ nou, în care va locui neprihănirea” (vers. 13).

  Ce zi glorioasă va fi! Să cântăm cu bucurie, speranţă şi cu credinţă tare că „atunci când trâmbiţa va suna, eu voi fi acolo”.


  Heather-Dawn Small

  Nerăbdătoare: cu zel, dorință și fiind gata - 2019. Noi trebuie să fim gata pentru momentul când Isus va veni, nu doar în cuvinte, ci şi în acţiune. În fiecare zi trebuie să trăim pentru a împlini chemarea Evangheliei, deoarece suntem nerăbdători să mergem acasă.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...