Dumnezeu mi-a pus un cuțit în gât

  Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute şi sunt… Îmbuibările şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu. – Galateni 5:19-21

  Acum câteva luni am auzit o predică despre îmbuibare. Şi dintr-odată mi s-au deschis ochii şi m-am îngrozit, pentru că la acest capitol aveam eu probleme. Chiar foarte mari. Deşi nu se vede în exterior, totuşi ani de zile mi-am făcut griji, moderat, pentru greutatea mea. Doctorii spun că am cu douăzeci de kilograme în plus, dar întotdeauna m-am liniştit cu gândul că am oase grele şi astfel se explică greutatea. Atâta timp cât mă menţin sub măsura 44 la haine, sunt în regulă, nu? Ei bine, nu. Am aflat pe pielea mea, sau mai bine zis pe genunchiul meu, vara trecută. Când, în urma unei căzături, am avut ruptură de menise, nu am sesizat nimic la început. Apoi, după câteva luni, nu mai puteam umbla. Am fost operată şi medicul mi-a spus că totul se datorează kilogramelor în plus. La scurt timp, am auzit predica despre îmbuibare şi mi-am dat brusc seama că, dacă nu mă rog să primesc control asupra apetitului alimentar, voi pieri.

  Păcatul originar a fost din cauza apetitului şi eu nu-mi puteam permite să pierd mântuirea din această cauză. Aşa că m-am rugat şi Domnul mi-a dat biruinţă în privinţa anumitor alimente care înainte îmi plăceau foarte mult.

  Dar nu era destul. M-am rugat mai stăruitor şi cred ca Dumnezeu, zâmbind din cer, mi-a răspuns: ,Ah, vrei varianta intensivă? Bine, fie.” După multe infecţii, ORL-istul mi-a spus că trebuie să-mi scot amigdalele. Mă gândeam că nu e mare lucru, nu? Ei bine, dragele mele, acum înţeleg cum a lucrat Dumnezeu. Acum, nu doar că nu pot mânca nimic, dar am la dispoziţie o lună de zile să-mi aduc apetitul sub control. Şi fiecare îmbucătură de mâncare pe care o iau îmi aminteşte de promisiunea pe care i-am făcut-o lui Dumnezeu că mă voi lăsa pregătită pentru cer.

  Draga mea, dacă te lupţi cu apetitul, să ştii că Isus e gata să-ţi dea biruinţă. Doar roagă-L. Eventual cere varianta moderată.


  Grety Blotor, Germania, Hessen

  Dumnezeu mi-a pus un cuțit în gât - 2019. Fiecare îmbucătură de mâncare pe care o iau îmi aminteşte de promisiunea pe care i-am făcut-o lui Dumnezeu că mă voi lăsa pregătită pentru cer. Draga mea, dacă te lupţi cu apetitul, să ştii că Isus e gata să-ţi dea biruinţă. Doar roagă-L.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...