Dumnezeu mi-a pus un cuțit în gât

  Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute şi sunt… Îmbuibările şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu. – Galateni 5:19-21

  Acum câteva luni am auzit o predică despre îmbuibare. Şi dintr-odată mi s-au deschis ochii şi m-am îngrozit, pentru că la acest capitol aveam eu probleme. Chiar foarte mari. Deşi nu se vede în exterior, totuşi ani de zile mi-am făcut griji, moderat, pentru greutatea mea. Doctorii spun că am cu douăzeci de kilograme în plus, dar întotdeauna m-am liniştit cu gândul că am oase grele şi astfel se explică greutatea. Atâta timp cât mă menţin sub măsura 44 la haine, sunt în regulă, nu? Ei bine, nu. Am aflat pe pielea mea, sau mai bine zis pe genunchiul meu, vara trecută. Când, în urma unei căzături, am avut ruptură de menise, nu am sesizat nimic la început. Apoi, după câteva luni, nu mai puteam umbla. Am fost operată şi medicul mi-a spus că totul se datorează kilogramelor în plus. La scurt timp, am auzit predica despre îmbuibare şi mi-am dat brusc seama că, dacă nu mă rog să primesc control asupra apetitului alimentar, voi pieri.

  Păcatul originar a fost din cauza apetitului şi eu nu-mi puteam permite să pierd mântuirea din această cauză. Aşa că m-am rugat şi Domnul mi-a dat biruinţă în privinţa anumitor alimente care înainte îmi plăceau foarte mult.

  Dar nu era destul. M-am rugat mai stăruitor şi cred ca Dumnezeu, zâmbind din cer, mi-a răspuns: ,Ah, vrei varianta intensivă? Bine, fie.” După multe infecţii, ORL-istul mi-a spus că trebuie să-mi scot amigdalele. Mă gândeam că nu e mare lucru, nu? Ei bine, dragele mele, acum înţeleg cum a lucrat Dumnezeu. Acum, nu doar că nu pot mânca nimic, dar am la dispoziţie o lună de zile să-mi aduc apetitul sub control. Şi fiecare îmbucătură de mâncare pe care o iau îmi aminteşte de promisiunea pe care i-am făcut-o lui Dumnezeu că mă voi lăsa pregătită pentru cer.

  Draga mea, dacă te lupţi cu apetitul, să ştii că Isus e gata să-ţi dea biruinţă. Doar roagă-L. Eventual cere varianta moderată.


  Grety Blotor, Germania, Hessen

  Dumnezeu mi-a pus un cuțit în gât - 2019. Fiecare îmbucătură de mâncare pe care o iau îmi aminteşte de promisiunea pe care i-am făcut-o lui Dumnezeu că mă voi lăsa pregătită pentru cer. Draga mea, dacă te lupţi cu apetitul, să ştii că Isus e gata să-ţi dea biruinţă. Doar roagă-L.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...