Fiul meu!

  Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat. – Isaia 9:6

  Haideţi să ne imaginăm ce gânduri treceau prin mintea Mariei…

  Privind în ochii Lui zâmbitori, aveam un simţământ incredibil ştiind că fiul meu – întâiul meu născut – era Cel ales să salveze omenirea. Cum s-au putut întâmpla toate acestea în ultimele nouă luni?

  Ţinându-L pe pruncul Isus la pieptul meu, am început să îmi amintesc ultimele luni care mi se păreau de necrezut. Am fost atât de entuziasmată de sărbătoarea nunţii iudaice, perfect planificată şi romantică. Apoi am auzit cuvintele îngerului care a venit la mine: „Nu te teme, Marie, căci ai căpătat îndurare la Dumnezeu. Tu vei naşte un fiu.”

  Am întrebat cum este posibil aşa ceva, deoarece eu eram încă fecioară. Îngerul mi-a spus să nu mă tem. „Iată roaba Domnului”, am răspuns eu, supunându-mă voii lui Dumnezeu. „Facă-mi-se după cuvintele tale!” Apoi îngerul a plecat (pe baza versetelor din Luca 1:30, 31, 34, 38).

  A fost o perioadă cumplită pentru mine. Gândul că voi fi mama lui Emanuel mă paraliza. Eram îngrozită, neştiind când voi simţi prima piatră aruncată înspre mine pentru faptul că rămăsesem însărcinată… Tânjeam după îmbrăţişarea alinătoare a lui Iosif. Cum puteam să fiu mamă înainte să devin soţia lui? Nu puteam găsi logica în toată situaţia. Şi fiul meu, ca Mântuitor al lumii…, prin câtă durere va trebui să treacă? Cât de respins avea să fie? Cum aş fi putut eu să stau să privesc toate acestea, ştiind că…?

  Pruncul, acum chicotind şi plângând pe patul de paie pe care Iosif l-a făcut pentru El, m-a adus înapoi la realitate. Nu, mirosul vitelor, al oilor şi al cămilelor din jurul Lui nu era ceea ce îmi imaginasem pentru El.

  Luându-I degeţelele micuţe şi catifelate în mâna mea, mi-am imaginat câţi oameni vor fi atinşi de aceste mâini, restaurându-le sănătatea fizică şi spirituală. Numărându-I cele zece degeţele de la picioare, aproape că reuşeam să aud paşii Săi pe cărările aspre, pietroase, pe unde urma să meargă El. Ah, inima Lui bătea atât de repede – de câte ori urma să îmi fie zdrobită inima dându-mi seama că inima Lui plină de râvnă şi iubire va fi cea sfâşiată pentru toţi păcătoşii (inclusiv pentru mine).

  Fiul meu! întâiul meu născut! L-am iubit cu iubirea unei mame. L-am acceptat. Fiul meu!

  Şi Mântuitorul meu! Tu ai acceptat dragostea Sa astăzi?


  Mary L. Maxson

  Fiul meu! - 2019. Nu, mirosul vitelor, al oilor şi al cămilelor din jurul Lui nu era ceea ce îmi imaginasem pentru El. Luându-I degeţelele micuţe şi catifelate în mâna mea, mi-am imaginat câţi oameni vor fi atinşi de aceste mâini, restaurându-le sănătatea fizică şi spirituală.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...