Unde îți este credința?

  Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru cel din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce Îl cer! – Luca 11:13

  În perioada în care eu şi soţul meu, Verne, slujeam ca misionari în Insulele Palau, biserica noastră m-a numit director la departamentul Misiunea femeii pentru zona Insula Micronesia – zonă care cuprinde peste 2 100 de naţiuni, insulă care ocupă peste 7 700 km2 pătraţi în Pacificul de Sud. Pe oriunde călătoream, femeile îmi spuneau: „Se poate să organizăm o întâlnire a femeilor? Nu am organizat niciodată aşa ceva.” Dar cum ar fi putut sute de femei, care de-abia aveau suficiente resurse pentru a purta de grijă familiilor lor, să îşi permită să zboare în Guam şi să stea patru zile la un hotel pentru a participa la o întâlnire a femeilor?

  Ah, Doamne, am stăruit eu, unde am putea găsi suficiente fonduri pentru aceste surori minunate de pe insulei. Ca răspuns, am auzit: Unde îţi este credinţa? Am simţit îndemnul să trimit e-mailuri în care ceream „burse” pentru acea întâlnire. Apoi, comitetul nostru recent înfiinţat pentru organizarea întâlnirii a început să postească şi să se roage. În acea perioadă, Dumnezeu m-a inspirat să îi cer unei prietene dragi mie, din Oregon, să fie vorbitorul principal, deşi nu ne permiteam să îi plătim biletul de avion sau cazarea. Ea m-a asigurat că Dumnezeu va purta de grijă.

  Da, El a purtat de grijă! La doar trei săptămâni după Anul Nou, avioane pline cu femei din Pacificul de Sud au aterizat pe cel mai mare aeroport din Guam. Multe şi-au vândut chiar hainele şi bunurile şi au servit doar o masă pe zi pentru a economisi bani pentru biletul de avion şi cheltuielile de cazare. În timp ce grupele de femei de pe insule – îmbrăcate în rochii asortate, foarte colorate şi lungi – au umplut sala de întâlniri în acea seară, chiar aerul din sală era plin de speranţe. Împărăteasa din Palau şi fiica ei erau prezente acolo, împreună cu un alt oaspete de onoare, o doamnă guvernator foarte cunoscută din Guam.

  În sala de întâlniri, a fost agitaţie şi entuziasm printre cele peste cinci sute de surori strânse în acel loc de pe toate insulele. Niciodată nu am simţit puterea Duhului Sfânt în măsură aşa de mare ca în acea seară! Ca răspuns la săptămânile de rugăciune şi post, Dumnezeu era pregătit să îşi reverse binecuvântarea Sa supremă. Vorbitoarea noastră a vorbit despre „sfinţenia lui Dumnezeu”. Prezentarea a stârnit lacrimi, dar şi strigăte de „lăudat fie Domnul”. În cele patru zile, revărsarea Duhului Sfânt ne-a surprins şi ne-a înviorat — s-au format noi prietenii şi au avut loc vindecări! Dar mai presus de orice… a fost o reînviorare!

  Ce te cheamă Dumnezeu să faci, deşi credinţa ta pare „mică” acum? începe prin rugăciune şi post. La timpul ales de El şi prin resursele Sale, El va găsi o cale – cu binecuvântări nespuse.

  Patty L. Hyland

  Unde îți este credința? - 2019. Ce te cheamă Dumnezeu să faci, deşi credinţa ta pare „mică” acum? începe prin rugăciune şi post. La timpul ales de El şi prin resursele Sale, El va găsi o cale - cu binecuvântări nespuse.
  Carolyn Sutton
  Știai că Dumnezeu se bucură când privește la tine? Știai că doar când se gândește la tine Îi tresaltă inima în cântare? Cartea „Note de bucurie”, apărută la Editura Viață și Sănătate, este plină de povestiri care amintesc de frumoasă legătură dintre Tata și tine, fiica Lui prețioasă. Cuvântul lui Dumnezeu ne promite că, prin Fiul Său, ne garantează siguranța. Viitorul nostru este sigur.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...